Період публікації:

від

до

Категорія:

ІІ Форум професійної освіти

 

min
max

У четвер, 18 квітня, у виставковому центрі «Південний-ЕКСПО» відбудеться II Форум професійної освіти, участь у якому візьмуть 50 закладів професійної освіти Львівщини.

Форум професійної освіти – це захід, започаткований департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації для привернення уваги учнівської молоді до робітничих професій, які є затребуваними на ринку праці, їхнього подальшого навчання та працевлаштування за професійними інтересами.

У межах цьогорічної програми відбудеться представлення понад 60 професій різних галузей промисловості. Початок заходу – об 11:00 год.

Під час заходу заплановані майстер-класи з різьби по дереву, оформлення кондитерських виробів, флористики, розпису тіла хною, виконання зачіски із використанням постижу, декорування подарунків тощо.

Нагадаємо, перший форум зібрав понад 5 000 відвідувачів.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook