Період публікації:

від

до

Категорія:

Одинадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» й виставка освіти за кордоном «World Edu»

 

min
max

12-14 березня 2020 року відбудуться Одинадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» й виставка освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13).

Організовує та проводить виставку Компанія «Виставковий Світ» за підтримки й участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Мета виставок – об’єднати учасників освітнього процесу в пошуку ефективних шляхів підвищення якості освіти, розвитку національних і міжнародних освітніх проєктів і програм, сприяти встановленню ділових контактів, збагаченню досвідом, розвитку ініціативи в реалізації завдань, визначених сучасним розвитком нашої держави й надати можливість презентувати інноваційні досягнення, напрацювання закладів освіти й наукових установ, продемонструвати педагогам і фахівцям сучасні засоби навчання, обладнання для предметних кабінетів, проєкти, програми й рішення для вдосконалення освітнього процесу.

У програмі:

  • Презентація діяльності закладів освіти, наукових установ, органів управління освітою, центрів щодо підвищення якості освіти, впровадження науково-технічних досягнень, сучасних трендів ІКТ.
  • Презентація сучасних засобів навчання, обладнання, проєктів, рішень, мультимедійного контенту для сфери освіти від українських і світових виробників.
  • Обговорення актуальних питань ефективної підготовки фахівців, розвитку національних і міжнародних освітніх і науково-технічних проєктів, освітнього середовища Нової української школи на конференціях, семінарах, круглих столах, презентаціях, майстер-класах, воркшопах, дискусійних панелях.
  • Інформування учнів, студентів і їх батьків про умови прийому до закладів освіти в 2020 році, можливості та переваги навчання в Україні та за кордоном.
  • Вручення переможцям конкурсів виставки Гран-Прі, золотих, срібних і бронзових медалей, дипломів, сертифікатів.

Виставки працюватимуть 12-13 березня – 10:00-18:00; 14 березня – 10:00-16:00.

Відвідати виставки: http://www.vsosvita.com.ua/index.php/uk/to-visitors/invitation-to-the-exhibition.

Взяти участь: http://www.vsosvita.com.ua/index.php/uk/to-participants/book.

З питань участі, відвідування та партнерства звертайтесь в Оргкомітет:

Компанія «Виставковий Світ»

Тел./факс: +38 044 498-42-04, 498-42-05, +38 067 656-51-89

E-mail: expo@vsvit.com.ua, 4984204@ukr.net

https://www.facebook.com/worldedu.exhibitions

https://www.instagram.com/exhibitions_world.ua

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook