Період публікації:

від

до

Категорія:

Молодь з різних куточків України збереться у Львові на молодіжний фестиваль «Вітер На-Дії»

 

min
max

Унікальне поєднання цікавого відпочинку та духовного розвитку пропонує молодіжний фестиваль «Вітер На-Дії», що відбудеться у Львові 23-26 липня. Сучасна християнська музика, «Вільний університет», духовна програма, вечірня ватра, нічний музичний марафон та ще багато інших сюрпризів готують для молоді зі всієї України.

Захід є одним із етапів підготовки до Світового дня молоді, що відбудеться 2016 року у Кракові.

Організатори готують різні майстер-класи, тренінги, концерти християнської музики, театральний фестиваль «На крилах вітру», відкриті екскурсії, флеш-моб, цікавий квест та багато іншого. Для молоді працюватимуть спортивні майданчики, творчі майстерні, а також «Вільний університет» з цікавими спікерами.

«Ми розуміємо, що в країні зараз складний час, проте «Вітер На-Дії» – це не розважальний захід, це подія, яка об’єднує молодь, активізує її до дій у громаді. Тому такі заходи Україні зараз дуже потрібні», – розповів під час прес-конференції голова комісії у справах молоді Української Греко-Католицької Церкви о. Ростислав Пендюк.

Також в рамках фестивалю відбудеться унікальна акція «Розкажи Папі про Україну». Представники різних молодіжних християнських організацій України напишуть найдовший лист Папі Франциску про нашу країну.

Молоді люди, які приїдуть з інших регіонів, матимуть можливість жити при львівських парафіях та у спеціальному містечку «Вітру На-Дії». Їх прийматимуть найактивніші парафії УГКЦ Львова.

Організатори також запрошують львів’ян узяти участь у фестивалі. Для участі у фестивалі потрібно зареєструватися на сайті «Дивенсвіт» або безпосередньо під час фестивалю.

Організатори просять усіх охочих реєструватися наперед задля забезпечення усім необхідним учасників заходу. Детальнішу інформацію можна отримати за номерами телефонів: 096-466-99-85; 063-424-50-42 (Ірина Максименко, о. Ростислав Пендюк).

Довідка:

Уперше «Вітер На-Дії» провели у 2014 році. У ньому взяли участь приблизно тисячу молодих людей. Цього року організатори очікують приблизно 3 тисячі учасників.

Фестиваль «Вітер На-Дії» – головна подія літа для молоді, яка прагне розвитку, подія, яка допоможе визначитись, куди йти далі, допоможе знайти нових друзів. «Вітер На-Дії» – це унікальний майданчик духовного розвитку для кожного.

Організатори події – Комісія у справах молоді УГКЦ, Комісія у справах молоді Львівської Архиєпархії УГКЦ, Львівська міська рада, Львівська обласна державна адміністрація, Український католицький університет, Львівська духовна Семінарія Святого Духа.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook