Період публікації:

від

до

Категорія:

V Всеукраїнський фестиваль педагогічних ідей «Мій особистісно зорієнтований урок»

 

min
max

15-16 жовтня в м. Рівне відповідно до плану роботи Міністерства освіти і науки України, за ініціативи Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України, обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбудеться V Всеукраїнський фестиваль педагогічних ідей «Мій особистісно зорієнтований урок».

Мета Фестивалю: окреслення кола проблем, пов’язаних із подоланням відчуженості учня від навчання, визначення перспективних шляхів їх розв’язання, ознайомлення з ефективними методиками й технологіями впровадження ідей особистісно зорієнтованого, компетентнісного підходів.

У програмі Фестивалю:

  • презентація творчих напрацювань учасників із питань особистісно зорієнтованого і компетентнісного навчання;
  • громадські слухання;
  • засідання Великої ОЗОНівської Ради;
  • ОЗОНівські студії: а) організація навчальної діяльності з урахуванням вікових та індивідуальних психолого-фізіологічних особливостей школярів (суб’єктний досвід, темперамент, провідний канал сприйняття, гендерні відмінності, тип мислення, типи і стилі навчання тощо); б) формування ключових і предметних компетентностей у процесі оволодіння предметним змістом навчального матеріалу; в) компетентнісно зорієнтовані навчальні завдання: технологія створення й застосування; г) оцінювання й самооцінювання в умовах особистісно зорієнтованого і компетентнісного навчання; д) інноваційні освітні технології (ноосферна та акмеосвіта, перевернене навчання та ін.);
  • проведення відкритих уроків;
  • психологічні тренінги, коучинги;
  • презентація видавництв.

До участі у Фестивалі запрошуються методисти української мови та літератури обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, учителі-філологи.

Заявку на участь у Фестивалі надсилайте на електронну адресу: pid-dub@ukr.net із зазначенням теми листа – «Фестиваль ОЗОН. Заявка».

З організаційних питань необхідно звертатися до методиста Рівненського ОІППО Піддубного Миколи Адамовича (контактний телефон: 068-025-06-97), головного спеціаліста МОН Котусенко Олени Юріївни ((044) 481-47-59).

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook