Період публікації:

від

до

Категорія:

Освітня виставка «GREAT British Schools Fair»

 

min
max

Посольство Великої Британії в партнерстві з Британською Радою в Україні та освітньою агенцією «ДонСтрім» запрошують відвідати освітню виставку «GREAT British Schools Fair».

Виставка відбудеться 10 жовтня в готелі «Хаятт Рідженсі» в Києві (вул. Алли Тарасової, 5) з 11.00 до 18.00 год. Вхід безкоштовний.

На виставці буде представлено широкий спектр навчальних закладів Великої Британії, де відвідувачі зможуть отримати актуальну інформацію щодо умов вступу, навчання та проживання у Великій Британії.

Зареєстровані відвідувачі матимуть нагоду взяти участь у майстер-класах, тестових заняттях і розіграші призів, серед яких безкоштовні короткотермінові курси, тестові програми у навчальних закладах Великої Британії.

Зареєструватися можна на сайті: http://britishschoolsfair.kiev.ua. Контактна особа: Оксана Петрусик, тел.: (044) 490-36-63.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook