Період публікації:

від

до

Категорія:

Набір школярів за «Програмою обміну майбутніх лідерів» (FLEX)

 

min
max

«Програма обміну майбутніх лідерів» – це програма культурного обміну, яка здійснюється Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США й адмініструється в Україні організацією «American Councils» за підтримки Міністерства освіти і науки України. Програма дає можливість українським школярам безкоштовно навчатись у школі в США, проживаючи в американській сім'ї, протягом одного навчального року.

Відбір претендентів здійснюється шляхом відкритого конкурсу.

Вимоги до конкурсантів 2015 року:

  • Дата народження з 01.01.1999 по 15.07.2001.
  • Навчання в 8, 9 або 10 класі школи.
  • Гарне володіння англійською мовою.
  • Українське громадянство.
  • Конкурсант не мав перебувати у США більш ніж три місяці впродовж останніх п'яти років.

Що необхідно мати при собі для участі в конкурсі:

  • оригінал свідоцтва про народження;
  • підписану учасником конкурсу та одним із батьків учасника згоду на обробку персональних даних у двох примірниках (цей документ необхідно скачати з нашого веб-сайту: www.americancouncils.org.ua. УВАГА! Школярі, які не матимуть цього документа у день проведення конкурсу, до тестування допущені не будуть!
  • фотокартку 3×4 (2015 року);
  • ручку.

17 жовтня відбудеться тестування для школярів, які живуть у Львівській області, а 18 жовтня – для школярів, які живуть у місті Львові. Тестування проходитимуть за адресою: м. Львів, вул. Кос-Анатольського, 10, СЗОШ № 93. Початок – о 09.00 год.

Розклад проведення конкурсу в інших регіонах є на веб-сторінці: www.americancouncils.org.ua.

До участі в конкурсі також запрошуються діти з обмеженими фізичними можливостями, які народилися в період з 15.02.1998 по 15.07.2001 та навчаються в 8-11 класах. Дітям з обмеженими фізичними можливостями необхідно попередити про свою участь київське представництво «American Councils» для створення належних умов тестування.

За детальнішою інформацією щодо цих програм звертайтеся за телефонами у Києві: (044) 289-39-52, e-mail: flex@americancouncils.org.ua www.americancouncils.org.ua.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook