Період публікації:

від

до

Категорія:

Міжнародні виставки «Сучасні заклади освіти – 2016» та «World Edu – 2016»

 

min
max

17-19 березня відбудеться головна подія освітньої галузі України – Сьома Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Третя Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13).

Організовує і проводить виставки Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України (лист МОН України від 20.07.2015 р. № 1/11-10201, лист НАПН України від 24.07.2015 р. № 2-7/220).

Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Сучасні заклади освіти» з 2010 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку міжнародних виставок, що проводяться в Україні.

Міжнародна виставка представить широкій громадськості, фахівцям, науковцям, молоді досягнення в реформуванні національної системи освіти, розвитку інноваційного освітнього простору як основи утвердження європейських стандартів у якості освіти, презентуватиме наукові здобутки, сучасні інноваційні педагогічні технології та досвід їх упровадження, мережеві проекти та програми надання дистанційних навчальних послуг, а також увесь спектр нагальних питань вітчизняної освітньої практики, ефективні напрямки міжнародної співпраці, ознайомить абітурієнтів із умовами вступу до навчальних закладів в Україні та за кордоном, особливостями навчальних програм і вибору майбутньої професії.

Програмою виставки передбачено проведення науково-практичних конференцій, семінарів, презентацій, майстер-класів за участю директорів і провідних науковців Національної академії педагогічних наук України, керівників і фахівців Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти МОН України, органів державної влади і управління, практичних працівників галузі освіти, представників закордонних навчальних закладів і міжнародних представництв. На заходах демонструватимуться розробки закладів освіти, наукових установ, діяльність органів управління освітою, обговорюватимуться перспективи інтеграції до міжнародного простору, проведення спільних науково-технічних досліджень, академічних обмінів, стажувань, інновації в упровадженні новітніх інформаційних засобів навчання та Інтернет-технологій для підвищення якості знань. Після проведення заходу доповідачам надається відповідний Сертифікат.

Конкурси і нагороди для учасників виставки:

  • І. Рейтинговий виставковий конкурс з нагородженням Гран-Прі

«Лідер вищої освіти України»;

«Лідер міжнародної діяльності»;

«Лідер наукової та науково-технічної діяльності»;

«Лідер післядипломної освіти України»;

«Лідер професійно-технічної освіти України».

  • ІІ. Відзначення вищих навчальних закладів Сертифікатом «Якість наукових публікацій» за показниками рейтингу міжнародної наукометричної бази даних Scopus.
  • III. Конкурс з тематичних номінацій з нагородженням золотими, срібними та бронзовими медалями.

Умови участі та заявка на участь у виставці додаються.

Офіційний сайт: http://www.vsosvita.com.ua.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook