Період публікації:

від

до

Категорія:

Міжнародні виставки «Сучасні заклади освіти – 2016» та «World Edu – 2016»

 

min
max

17 березня об 11.00 год. у Київському Палаці дітей та юнацтва відбудеться урочисте відкриття Сьомої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2016» та Третьої Міжнародної виставки закордонних навчальних закладів «World Edu – 2016».

Організатор: Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Сучасні заклади освіти» з 2010 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку міжнародних виставок, що проводяться в Україні.

Виставка «Сучасні заклади освіти» є широкомасштабним професійним заходом у галузі освіти, який представить 750 учасників із 25 регіонів України, Польщі, Канади, Латвії, Словаччини, Словенії, Франції, США, Австрії, Німеччини, Швейцарії, Чехії, Литви, Кіпру, Білорусії, Молдови, Естонії. Зокрема,

  • 90 – університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, наукових установ;
  • 26 – закордонних навчальних закладів і міжнародних освітніх агенцій;
  • 480 – установ післядипломної та неперервної освіти, обласних і міських управлінь (департаментів) освітою, загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних і позашкільних навчальних закладів;
  • 131 – професійно-технічний навчальний заклад, науково-методичний центр професійно-технічної освіти;
  • 23 – виробники та постачальники засобів навчання, проекти, сучасні програми та рішення для галузі освіти, видавництва, освітні портали.

На виставці презентуватимуться досягнення національної освіти в реформуванні галузі, досвід інтеграції до європейського освітнього простору. Упродовж трьох днів роботи виставки педагоги, науковці, фахівці та відвідувачі матимуть можливість спілкуватися з представниками навчальних закладів, обмінятися практичним досвідом, ознайомитися з сучасними педагогічними та ІКТ технологіями, засобами навчання. Старшокласники та їх батьки, студенти отримають безпосередньо від представників навчальних закладів інформацію щодо спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців, особливостей навчального процесу, перспектив працевлаштування й ознайомляться з правилами вступу в 2016 році. Зокрема, Київський національний університет ім. Т. Шевченка, Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця, Львівський національний медичний університет ім. Д. Галицького, Національний авіаційний університет, Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського «ХАІ», Національний технічний університет «ХПІ», Національна академія сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного, Національний юридичний університет ім. Я. Мудрого, Національний університет «Львівська політехніка», Національний університет біоресурсів і природокористування України, Миколаївський національний аграрний університет, Луганський національний університет ім. Т. Шевченка, Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, Харківський університет Повітряних Сил ім. І. Кожедуба, Одеський національний університет ім. І.І. Мечникова, Національний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова, Таврійський державний агротехнологічний університет, Івано-Франківський національний медичний університет, Одеська національна академія зв’язку ім. О.С. Попова, Прикарпатський національний університет ім. В. Стефаника, Університет банківської справи та інші заклади.

Закордонні навчальні заклади та освітні агенції допоможуть зорієнтуватися у виборі індивідуальної програми, проконсультують щодо вступу до бакалаврських, магістерських і аспірантських програм, умов проживання та особливостей навчального процесу. Крім того, абітурієнти отримають повну інформацію стосовно організації освітньої поїздки, мовних курсів для дітей і дорослих, підготовчих курсів до вступу. На вас чекають Університет економіки в місті Бидгощ (Польща), Академія Економіки в Радомі (Польща), Європейський Університет в Радомі (Польща), Технолого-гуманітарний Університет ім. Казимира Пулавского в Радомі (Польща), Університет економіки і культури (Латвія), Університет Західної Богемії (Чехія), Університет Менделя в Брно (Чехія), компанія «OsvitaPoland», центр іноземної освіти «Освіта Маркет» (вступ у державні вищі навчальні заклади та школи Польщі), компанія 2TM – освіта в Словенії, освітній проект польської компанії «InfoStudy.Eu», ALVI Investment Ltd, N. Cyprus (освіта на Кіпрі), Canschool Learning Centre, освітнє агентство STUDYSO, освітня компанія «ЕНІВЕЙ ПЛЮС» (вища освіта в Австралії, Італії, Новій Зеландії, Німеччині, Канаді, Польщі, Греції, Китаї, Швейцарії, США, офіційний центр TOEFL, GRE, TOEIC та TFI, єдиний в Україні тест-центр з програм професійної сертифікації, зокрема, тестів EPSO, PMI, SWIFT, DHA та ін.), Американські Ради з міжнародної освіти: ACTR/ACCELS (навчання в США, програми професійних стажувань, підтримки талановитої, обдарованої молоді), Campus France Ukraine (вища освіта у Франції) та інші.

Сучасні підходи до організації підвищення професійної компетентності майбутнього робітника, створення та використання у навчальному процесі сучасних електронних засобів навчання, інформаційних ресурсів, досвід соціального партнерства в контексті розвитку професійно-технічного навчального закладу представлятимуть професійно-технічні навчальні заклади, центри та асоціації.

Установи післядипломної та неперервної освіти, загальноосвітні школи, гімназії, ліцеї, дошкільні та позашкільні навчальні заклади презентуватимуть пошуково-дослідницькі підходи у вивченні предметів, інновації у роботі з дітьми у позанавчальний час, інноваційні форми удосконалення професійної компетентності педагогічних працівників. Уперше на Фестивалі експериментальних навчальних закладів України презентуватимуться науково-освітні інновації та їх упровадження в освітню практику.

Виставка представить виробників і постачальників засобів навчання, проектів, електронних програм і рішень для галузі освіти, видавництв, освітніх порталів, які демонструватимуть комп’ютерні комплекси, навчальні лабораторні прилади, новітні соціальні системи з можливостями інтерактивної освіти. Зокрема, видавництво «Розумники», науковий центр «Европейська дидактика», науково-виробниче підприємство «ЕНГЛЕР», компанії «Інтер Системс», «Пролего», «Скайлайн Софтвер», «Антиплагіат», «Смарсі», інноваційний проект «10 хвилин школи» та інші учасники.

Виставку супроводжує змістовна тематична програма, яка включає 43 науково-практичні конференції, презентації, семінари, круглі столи, майстер-класи за участю провідних керівників, фахівців і науковців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України, практичних працівників галузі освіти та представників закордонних навчальних закладів, агенцій і міжнародних представництв. Нагородження переможців рейтингових конкурсів, конкурсів з тематичних номінацій, учасників Фестивалю експериментальних навчальних закладів України.

Виставка працюватиме у Київському Палаці дітей та юнацтва за адресою: вул. І. Мазепи, 13 (м. «Арсенальна») з 17 по 19 березня.

17-18 березня – 10.00-18.00; 19 березня – 10.00-16.00. Вхід вільний.

З детальною програмою роботи виставок можна ознайомитися ТУТ.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook