Період публікації:

від

до

Категорія:

Фонд Кличко запрошує до «Школи Успіху 2016»

 

min
max

Друже, запрошуємо тебе подати заявку до «Школи Успіху» — унікального освітнього проекту Фонду Кличко!

«Школа Успіху» — це літня програма для підлітків,

10 днів інтенсивних тренінгів, семінарів, квестів, нового досвіду та цікавих знайомств. 50 хлопців та 50 дівчат в окремих групах — з 8 по 17 липня та з 22 по 31 липня — працюватимуть над тим, щоб зробити свої мрії реальністю.

Цього року учасники Школи вирушають до Пущі-Водиці, де на них чекає насичена навчальна програма: цікаві лекції, зустрічі з зірками та успішними людьми, екскурсії до провідних міжнародних та українських компаній.

Якщо тобі від 14 до 16 років і ти знаєш, до чого прагнеш, приєднуйся до «Школи Успіху 2016». Неважливо, звідки ти, в якій школі вчишся, ким працюють твої батьки. Головне — ідея та жага до перемоги. Участь в проекті безкоштовна, та кількість місць обмежена. Детальна інформація про «Школу успіху» на сайті: http://goo.gl/PdUSmI

Як стати учасником «Школи Успіху 2016»:

  • зареєструйся на http://my.klitschkofoundation.org/login та заповни анкету;
  • запиши відео тривалістю в 1 хвилину з короткою розповіддю про себе, свої захоплення, ідеї та з аргументом, чому саме ти повинен стати учасником «Школи Успіху».

До кінця реєстрації залишилося 5 днів. Відправляй заявку сьогодні. Борись за свої мрії! Майбутнє — це ти!

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook