Період публікації:

від

до

Категорія:

Навчально-реабілітаційний центр «Мрія» І-ІІ ст.

 

min
max

Контакти

Адреса: 79008, Україна, м. Львів, вул. Лисенка, 53
Телефон/факс: (032) 275-57-09, (032) 275-76-33
Електронна пошта: nrc.mriya@gmail.com
Веб-сайт:  http://mria.lviv.ua
Facebook: https://www.facebook.com/Навчально-реабілітаційний-центр-Мрія-І-ІІ-ст
Керівник закаладу: Пирч Галина Іванівна

Плани роботи

Фінансова звітність

Загальні відомості

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр  І-ІІ ст. «Мрія»  інтенсивної педагогічної корекції. 

Навчально-виховний процес здійснюють та надають освітні послуги 68 педагогів: 3 вчителя-методиста; 8 педагогам присвоєно звання «Старший вчитель»; 19 педагогів з вищою кваліфікаційною категорією Медично-реабілітаційні послуги надають: лікар-педіатр, лікар-психіатр, реабілітолог, дієтсестра, 2 медичні сестри.

В навчально-реабілітаційному центрі «Мрія» навчається 190 дітей, з них 25 дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування, 80 дітей, що мають інвалідність та 30 дітей навчаються за індивідуальною формою навчання.

Основна адреса – Лисенка, 53. Комплекс створено на чотирьох ділянках:

  • Лисенка (Куркова), 47 (конскрипційний № 57 4/4);
  • адреса до 1912 р. –  Куркова, 39. Лисенка (Куркова), 49 (конскрипційний № 58 4/4);
  • адреса до 1912 р. – Куркова, 41. Лисенка (Куркова), 51 (конскрипційний № 60 4/4);
  • адреса до 1912 р. – Куркова, 43. Лисенка (Куркова), 53 (конскрипційний № 61 4/4);
  • адреса до 1912 р. – Куркова, 45. Колишній заклад для невиліковно хворих та монастир сс. Святого Йосифа, тепер школа № 103 і Львівський навчально-реабілітаційний центр "Мрія".

Контингент реабілітаційного закладу становлять діти, які мають серйозні органічні, функціональні та соціальні порушення:

  • органічний психічний розлад з вираженими когнітивними мовними емоційно-вольовими порушеннями зниженою інтелектуальною продуктивністю та порушеною соціальною адаптацією;
  • розлади психіки внаслідок органічного ураження ЦНС з когнітивними, мовними та емоційно-вольовими (чи поведінковими) порушеннями ЗПР.
  • Синдром Дауна.
  • ранній дитячий аутизм;
  • розлади особистості і поведінки;
  • психоорганічний синдром;
  • легка розумова відсталість.

Мета центру

Реалізація права на освіту дітей з особливими освітніми проблемами, зумовленими складними вадами розвитку, їх інтеграція в суспільстві шляхом здійснення комплексних реабілітаційних заходів, спрямованих на відновлення оптимально фізичного, інтелектуального і психічного здоров'я, здобуття освіти відповідно рівня, розвиток та корекцію порушень.

Загальна характеристика установи

Навчально-реабілітаційний Центр інтенсивної педагогічної корекції „Мрія” є державним, загальноосвітнім, інтенсивно-корекційним навчальним закладом, який забезпечує умови для відновлення здоров’я, навчання, виховання, соціальної адаптації, реабілітації і професійної орієнтації дітей, що мають органічні та функціональні захворювання органів, або вади психофізичного розвитку.

Умови прийому учнів

На підставі скерування  обласної психолого-медико-педагогічної консультації.

Кількість вихованців, їх вік і стать

223 дитини із затримкою психічного розвитку, віком від 6 до 16 років. 40 дітей – на постійному проживанні, решта – напівсироти або ті, що мають опікунів та з певною періодичністю їздять до дому.

Місце знаходження:

Немає коментарів


Дивіться також:

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook