Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулося засідання школи молодого педагога та методичного об′єднання

Опубліковано: Понеділок, 24 квітня 2017 

min
max

В Кам′янка – Бузькому дошкільному навчальному закладі № 2 (завідувач Полетаєва Т.Ю. ) відбулося спільне засідання школи молодого педагога та методичного об′єднання для вихователів НВК   на тему : «Сучасні нетрадиційні методи виховання дошкільників». Вихователі Смага О.О, Шпитко М.В., Полович Н.С.,  музкерівник  Різник О.О. презентували використання методів арттерапії на заняттях з музичним супроводом,  використання нових сучасних форм танцю в практиці роботи дитячого садка, а саме: танці на степ – платформах, танці на фітболах, танці на стільчиках, хіп – хоп ( вихованці старшої групи), хор рук( ІІ молодша група ).

  Різник О.О., музичний керівник ДНЗ №2, Жовтанецька Н.В., керівник грутка організували дитячий ансамбль народних інструментів  «Зозуленька»  ( старша група ), де дітей вчать грі на ксилофонах, шумових інструментах, барабані, бубнах, тріщотках дзвіночках, тощо. Ансамбль дитячих народних інструментів бере активну участь у всіх заходах та районних методоб′єднаннях . 

Педагоги  підготували  сучасне заняття з використанням методів арттерапії, гру-драматизацію «Колобок» з елементами сучасності, де показали як організувати життя дошкільників, щоб саме воно стало своєрідним, захоплюючим , у процесі якого без перевантаження, з радістю діти набувають необхідних знань і вмінь, повноцінно розвивають свої здібності. Заняття було  цікавим і приємним для дітей та гостей,  насиченим ігровими прийомами, сучасними танцями, цікавим музичним супроводом і естетичним оформленням.

Методист з дошкільної освіти Магеровська Н.Ф., керівник ШМП Дацьо О.В. відзначили високий рівень організації методичного заходу, навчання та виховання дошкільнят, надали методичні рекомендації щодо впровадження інновацій.

 “ХОР РУК”- ОДНА ІЗ ФОРМ “МУЗИКОТЕРАПІЇ”,І АКТИВНОЇ РЕЛАКСАЦІЇ.
ХОР РУК ПРИМІНЯЮТЬ В РОБОТІ НА РОЗВИТОК ФАНТАЗІЇ ДІТЕЙ , СПРИЯЄ ПОТЧУТТЯ РИТМУ, ПОЧУТТЯ АНСАМБЛЮ І ЗЛАГОДЖЕНОСТІ ВСЬОГО МУЗИЧНОГО

ТАНЦІ НА СТЕПАХ(СТЕП-АЕРОБІКА) – це тренування під музику, в основу якого покладено різні способи спуску та підйому на спеціальну степ – платформу. При виконанні вправ на степ – платформах, навантаження на ноги не більше, ніж при виконанні інших видів вправ. Під час танців на степ – платформах покращується вентиляція легенів, поступово формуються навички правильного дихання під час рухів. Ці заняття цілком підходять для дітей старших вікових груп і різного рівня підготовленості.

ТАНЦІ НА ФІТБОЛАХ(ФІТБОЛ ГІМНАСТИКА) дошкільному навчальному закладі, сприяє гармонійному розвитку всієї опорно-рухової системи, зміцненню основних груп м’язів. Заняття з фітболу покращують роботу серцево-судинної та дихальної системи, нормалізують обмін речовин ц інтенсивність процесів травлення; підвищують витривалість і зміцнюють організм у цілому.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook