Період публікації:

від

до

Категорія:

«Життя – це найвища цінність. Бережи його!»

Опубліковано: Понеділок, 24 квітня 2017 

min
max

24 квітня 2017 року у НВК «Середня ЗОШ-гімназія» ім. М. Шашкевича с. Дуліби  з метою  закріплення в учнів умінь, навичок щодо збереження та захисту здоров’я і життя під час надзвичайних ситуацій, надання першої медичної само- і взаємодопомоги, практичного відпрацювання учнями, педагогічним  і обслуговуючим персоналом школи дій за планом реагування на надзвичайні ситуації (пожежа), формування і розвитку в учнів морально-психологічних властивостей, мужності, витримки, ініціативи, взаємної виручки під час небезпеки проведено День ЦЗ.

За сигналом цивільного захисту було здійснено евакуацію всіх учнів та працівників школи із приміщення. На достатньому рівні працював пост охорони громадянського порядку, який організовував патрулювання і спрямовував напрям руху школярів з І та ІІ поверхів. Евакуація пройшла чітко й організовано (2 хв.).

Відповідно до плану класними керівниками були проведені уроки на тему цивільного захисту. Для 1-4 класів «Техногенні небезпеки та їхні наслідки»; 5-9 класів «Техногенні катастрофи»; 10-11 класів « Екологічна культура людства та техногенні катастрофи сучасності».

Під час інтелектуальної вікторини з пожежної безпеки з учнями 6-7 класів учитель основ здоров’я Опришко Л.М. пригадала правила безпечної поведінки на випадок пожежі.

Учитель фізичної культури Саварин М.В. організувала та провела комбіновану естафету з ЦЗ (стрибки в довжину, через гімнастичну паличку, перетягування канату, перенесення хворого, підтягування) з учнями 8-9 класів. Хлопці та дівчата виявили фізичну підготовку та продемонстрували навички взаємної виручки під час виникнення небезпеки.

Показовий урок медико-санітарної підготовки для учнів 2-5 класів провели старші гімназисти разом із медичною сестрою школи-гімназії Паєвською Я.М. Вони  показали на практиці елементи надання першої долікарської допомоги.

Наприкінці дня проведено підсумкову лінійку, на якій начальником ЦЗ Кушпір Степанією Василівною  зроблено глибокий аналіз та дано високу оцінку проведеним заходам. 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook