Період публікації:

від

до

Категорія:

Підбито підсумки Всеукраїнського on-line фестивалю Монтессорі-закладів «7 хвилин гуманістичної педагогіки Монтессорі»

Опубліковано: П`ятниця, 15 квітня 2016 

min
max

14 квітня підбито підсумки Всеукраїнського on-line фестивалю Монтессорі-закладів «7 хвилин гуманістичної педагогіки Монтессорі».

Нагадаємо, що за сприяння Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти МОН, департаменту освіти і науки КМДА, Корпорації Microsoft та інформаційної підтримки Освітнього порталу «Педагогічна преса», Всеукраїнською асоціацією Монтессорі вчителів проведено Всеукраїнський on-line фестиваль Монтессорі-закладів «7 хвилин гуманістичної педагогіки Монтессорі».

У заході взяли участь 18 Монтессорі-закладів з 10 регіонів України, які надіслали свої відео з власним досвідом реалізації основних філософських принципів гуманістичної педагогічної системи Марії Монтессорі. Понад 7 тисяч респондентів переглянули 26 відеоматеріалів, що розміщені на освітньому порталі «Педагогічна преса»: http://pedpresa.ua/149901-ms.html.

Всі бажаючі і надалі мають можливість віртуально відвідати Монтессорі-заклади та переглянути корисні відео-альманахи, що стануть в пригоді як для саморозвитку, навчання, аналізу, так і для роботи з батьками.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook