Період публікації:

від

до

Категорія:

Свято – 8 Березня у Бірченській ЗОШ

Опубліковано: П`ятниця, 10 березня 2017 

min
max

З ледь відчутним подихом весни до нас приходить чудове свято –  8 Березня,  що втілює пробудження всієї природи від сну. Цей день несе для всіх ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.

7 березня керівник третього класу Бірченської ЗОШ ( Лига Ю.А.) організувала і провела цікавий ранок до свята 8 березня .

Ще зранку у класі відчувалася весняна й радісна атмосфера . Учні початкових класів дивували дорослих  радісними голосочками, декламуванням віршів і неперевершеним  дитячим артистизмом.

На святі звучали лагідні пісні про маму, дитячий гумор, слова вдячності і любові, які розчулювали присутніх до сліз. У незвичайним цікавих змаганнях брали участь не тільки діти, а й дорослі.

Свято 8 березня пройшло цікаво і незвично. А результатом свята стали незабутні дитячі враження, емоції і посмішки батьків та слова вдячності за організацію та проведення свята.

Кажуть, що на світі

Сонце найсвітліше

Та всміхнеться мама –

І стає світліше.

Кажуть, що без сонця

Не розквітнуть квіти

А хіба без мами

Є щасливі діти?

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook