Період публікації:

від

до

Категорія:

Випускників шкіл запрошують до участі у Конкурсі наукових робіт ім. М.П. Василенка

Опубліковано: Вівторок, 10 січня 2017 

min
max

За дорученням Міністерства освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти повідомляє, що на базі Київського університету права НАН України у 2017 році відбудеться Конкурс наукових робіт ім. М.П. Василенка «Державно-правовий розвиток України: історія і сучасність». Конкурс проводиться серед випускників загальноосвітніх навчальних закладів.

Метою Конкурсу є підвищення зацікавленості учнівської молоді до вивчення актуальних питань історії українського державо- і правотворення, заохочення до проведення власних досліджень у цій сфері.

Переможці та учасники конкурсу отримають дипломи за кращі доповіді і сертифікати учасників, а також можливість пільгового навчання в університеті. Наукові керівники кращих конкурсних робіт будуть нагороджені відзнаками Національної академії наук України та Київського університету права НАН України.

Конкурсні роботи необхідно надіслати до 20 квітня 2017 року на поштову адресу: м. Київ, вул. Академіка Доброхотова, 7-а із позначкою: «На конкурс ім. М.П. Василенка» та в електронному вигляді на адресу: kup2017@ukr.net.

Фінальний етап Конкурсу (публічна презентація та захист наукових робіт) відбудеться 29 квітня 2017 року в приміщенні Київського університету права за адресою: м. Київ, вул. Академіка Доброхотова, 7-а.

Детальну інформацію про Конкурс можна дізнатись на сайті: www.kul.kiev.ua.

Координатори конкурсу: Панасюк Роман Петрович, доцент кафедри теорії та історії держави і права Київського університету права, Крушневич Валентина Петрівна, старший лаборант Київського університету права, тел. (044) 409-26-66, (097) 682-44-47.

Немає коментарів

Схожі статті:

Школярки з Довгого Гірського стали призерами конкурсу учнівських  наукових робіт Школярки з Довгого Гірського стали призерами конкурсу учнівських наукових робіт Опубліковано: Вівторок, 27 березня 2018 23 березня у стінах історичного факультету ДДПУ ім. Івана Франка відбулося нагородження призерів конкурсу учнівських наукових робіт. Нагороди отримали учениці 11 класу Довжанського НВК: Зубрицька Софія за наукову роботу на тему: «Церковно-релігійне життя села Довге (Гірське), що на Дрогобиччині (1507...

Переглядів: 467 Коментарів: 0

Відділи освіти

Понад 100 тисяч вступників уже успішно зареєстрували електронні кабінети Понад 100 тисяч вступників уже успішно зареєстрували електронні кабінети Опубліковано: Вівторок, 11 липня 2017 10 липня 2017 року, кількість електронних кабінетів вступників перевищила позначку в 100 тисяч – за інформацією ДП «Інфоресурс», наразі 101тис 910 абітурієнтів зареєстрували кабінети в ЄДЕБО. Це майже половина від тієї кількості вступників, яка очікується цього року. Підсумовуючи майже двотижневу...

Переглядів: 616 Коментарів: 0

Випускникам шкіл
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook