Період публікації:

від

до

Категорія:

Cемінар для відповідальних за організацію моніторингових досліджень в опорних школах області з питань моніторингу на тему «Самооцінювання в загальноосвітньому навчальному закладі»

Опубліковано: Вівторок, 10 січня 2017 

min
max

15 грудня 2016 року проведено  семінар для відповідальних за організацію моніторингових досліджень в опорних школах області з питань моніторингу на тему «Самооцінювання  в загальноосвітньому навчальному закладі».

         Методист кабінету розвитку освіти Наталія Євстахіївна Бобеляк  ознайомила присутніх з основними засадами самооцінювання  як інноваційного інструменту оцінювання якості  освіти у загальноосвітньому навчальному закладі.  У своєму виступі вона ознайомила учасників з моделлю  самооцінювання,  яка   була успішно реалізована у школах Польщі, а згодом  апробована у школах України. У виступі наголошено, що самооцінювання шкіл – реальний крок до демократизації управління освітою, оскільки  базується на вивченні думки всіх членів шкільної спільноти (учнів, батьків, учителів) з метою отримання  інформації про стан і проблеми школи  та  сприяє реальному залученню громадськості до управління школою.

        Із особливостями реалізації цієї моделі у своїй школі ознайомила присутніх заступник директора Сокальського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 – ліцей” Ольга Степанівна Дмитрук.

        Ольга Сергіївна Онанко, методист  кабінету розвитку освіти, у своїй презентації продемонструвала  використання  механізму самооцінювання під час моніторингу якості виховного простору у загальноосвітніх навчальних закладах Львівщини. Цікавими  для присутніх виявилися  результати моніторингу якості виховного простору у школах області, зокрема, таких його якостей,  як:  безпечності, відкритості та демократичності.

        Заступник директора Рудківської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Володимира Жеребного  Оксана Валеріївна Білинська-Слотило поділилася власною інноваційною розробкою – мережевим проектом «Віртуальна лабораторія педагогічних інновацій». До речі,  проект  дістав схвальну оцінку на Міжнародному фестивалі інноваційних ідей у м.Черкаси у вересні цього року,  а  Оксана Валеріївна   отримала диплом  переможця у своїй номінації.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook