Період публікації:

від

до

Категорія:

Навчально-практичний семінар фахівців флористичних професій (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 03 березня 2017 

min
max

2 березня 2017 р. на базі ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище» під керівництвом методиста Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області Лешко О.В. відбувся навчально-практичний семінар фахівців флористичних професій на тему: «Теоретико-практичні засади викладання предмету «Флористика» у ПТНЗ».У даному заході взяли участь майстри виробничого навчання та викладачі спецдисциплін флористичних професій ПТНЗ Львова.

 Із привітальним словом до учасників семінару звернулася методист ЛВПХУ Турчиняк Наталя Володимирівна, яка розповіла про основні завдання та здобутки навчального закладу. Керівник семінару - Лешко Ольга Василівна, окреслила основні питання для розгляду та наголосила на необхідності вдосконалення методики підготовки учнів за професією «Флорист».

ДуфанецьО.О, викладач спецдисциплін, у межах семінару провела відкритий урок на тему: «Квіти - символи в історії людства» з групою № 313.

За планом роботи, також, розглянуті наступні питання:

Доповідь на тему: «Розвиток творчого потенціалу у людей різного віку» (Погребняк О.С. - викладач спецдисциплін, ЗеліскоО.В.- майстер в/н, Турчиняк Н.В.- методист Львівського ВПХУ)
 Доповідь на тему: «Історія розвитку рослин у флористиці» (Данилишин А.Д. – викладач спецдисциплін Львівського ПЛ ПО)
 Майстер- клас на тему: «Весільна флористика» (Вовкун М.М. – викладач спецдисциплін, майстер виробничого навчання Львівського ПЛ ПО)

На завершення, учасникам семінару був запропонований огляд матеріально-технічної бази закладу із підготовки флористів та огляд виставка курсових робіт слухачів з Центру зайнятості.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 815 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 645 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook