Період публікації:

від

до

Категорія:

Керівники ЗНЗ міста Стрия відвідали Львівський державний університет безпеки життєдіяльності

Опубліковано: П`ятниця, 03 березня 2017 

min
max

2 березня Львівський державний університет безпеки життєдіяльності відвідали керівники загальноосвітніх навчальних закладів міста Стрий на чолі з начальником відділу освіти міськвиконкому Стрийської міської ради п. Оксаною Матвіїв.  Для гостей Університету проректор по роботі з персоналом Юрій Павлюк разом з начальником навчально-методичного центру Романом Стасьо провели інструктивно-методичну нараду, під час якої розповіли про особливості навчання та підготовки майбутніх рятувальників в ЛДУ БЖД.

 Під час перебування у  навчальному закладі відвідувачів ознайомили з історією Університету, його навчальною та матеріальною базою. Зокрема, вони відвідали навчальні аудиторії,  бібліотечний комплекс, центрі культури і мистецтв, їдальню,  спортивний та атлетичний зали, музей історії навчального закладу.  У ході екскурсії гостей ознайомили із пожежно-рятувальною технікою та обладнанням, яке щодня використовується не тільки під час навчальних занять, але й при ліквідації надзвичайних ситуацій.
Захоплюючим етапом екскурсії було ознайомлення гостей з проведенням занять в психолого-тренувальному центрі. Курсантами-газодимозахисниками продемонстровано проходження спеціального тренувального комплексу із умовами максимально наближеними до реальних при пожежах.  При цьому ситуація, яка відтворюється на смузі за допомогою штучного диму, у термічній зоні, світловими та звуковими ефектами, імітує роботу рятувальника в умовах пожежі чи аварії. Таким чином, відвідувачі переконались, що професія «рятувальника» вимагає професійної підготовки, витримки та спеціальних фахових умінь і навиків.
Досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці з метою проведення профорієнтаційної роботи з учнями загальноосвітніх навчальних закладів м. Стрия та надання методичної допомоги вчителям з курсу «Безпека життєдіяльгості».  

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook