Період публікації:

від

до

Категорія:

Проходив тиждень історії у Жовтанецькому НВК «ЗНЗ І- ІІ ст. – ДНЗ» Кам’янка-Бузького району

Опубліковано: Понеділок, 24 квітня 2017 

min
max

У Жовтанецькому НВК «ЗНЗ І- ІІ ст. – ДНЗ»,  під керівництвом вчителів Юркевич Мирослави Євстахіївни та Яцишин Марії Богданівни проходив тиждень історії за таким планом:

У понеділок  відбулась загальна лінійка, урочисте відкриття тижня історії. Учні 5-го класу оголосили  план проведення тижня та запалили факел, який горів протягом всього тижня. (Яцишин М.Б.)

У вівторок  проходив конкурс плакатів, стіннівок на історичну тематику - «Історія очима дітей»

В середу вчителем історії  М.Є. Юркевич була проведена історична вікторина «Козацькими стежками» серед учнів 5-7 класів.

У  четвер учні, вчителі та гості школи мали змогу читати книги із виставки дитячої історичної літератури, та «доторкнутись до історії»  під час виставки речових історичних пам’яток. Неймовірно цікавим був для дітей «Історичний кросворд», де за кожну правильну відповідь діти могли поласувати цукеркою.)

На завершення тижня, у п’ятницю, відбувся вечір «Історія та мода» де учні 7-го класу досліджували історію моди та демонстрували народний одяг різних країн світу. (Яцишин М.Б.)

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook