Період публікації:

від

до

Категорія:

Весняний line-up

Опубліковано: Понеділок, 24 квітня 2017 

min
max

Вечірнє сонечко вже потихеньку опустило свої теплі проміння на землю. Під впливом весняного позитиву навіюється чимало тем для переосмислення. Поділитися своїми доробками в жанрах  прози та поезії мали змогу всі бажаючі Бродів. Адже МГО "Наше місто" запрошує молоді таланти на весняний line-up (що в перекладі означає "вибудовувати", "підніматися").

 Відбулася зустріч 30.03 о 19:00 в приміщенні "Капризу". Тепла затишна атмосфера, смачне печиво та чай…  :) Організатор зустрічі - Хміляр Альона, випускниця нашого коледжу і колишній учасник гуртка журналістики, тому юні журналісти радо вирішили поділитись своїми творіннями, адже є що показати. Не могли оминути такої можливості гуртківці ЛітКлубу "Момент слова". Наставники Савчин Р. О. та Сокур Р. Б. відгукнулися на запрошення і вирішили, за їх словами, «вивести на люди» своїх вихованців. J

 Цікавою була вся творчість! Акцентували увагу здебільшого на віршах або міні-прозі за такою тематикою: народження дитини, дитинство, юність, проблема дітей з обмеженими можливостями, закоханість, перша любов, проблеми батьків і дітей, волонтерство, війна, студентське життя, переосмислення життя, пошук себе, стосунки між статями, шлюб і його цінність, зрада, самотність, роль батьків і друзів у нашому житті тощо.

Цікаві форми співпраці надали змогу більше познайомитися з присутніми. Музичні паузи у виконанні маленької бандуристки та нашої вокалісти-гітаристки Князь О. з авторськими піснями надали нових ідей любителям пера.

Які ж враження залишила після себе ця зустріч в учасників?

  • Панувала легка атмосфера та комфорт, без жодного напруження. Так як кожна людина повинна прагнути розкрити і реалізувати себе у цьому житті і тільки самореалізація і саморозкриття здатні відкрити сенс життя і дарувати щастя, ми підготували свої творчі роботи. Одні взяли нариси із власного життя, інші говорили про уподобання та висловлювали свою думку щодо певної теми. Вели бесіди на різні теми, ділились своїми історіями; також у процесі роботи і натхнення провели майстер-клас по плетінню браслетів дружби,- Василина.
  • Мені сподобалось, шкода, що скоротили в кінці , - Наталя.
  • Мені сподобалося, можна щось для себе взяти" – Іванна.
  • Атмосфера була невимушена, що допомогло нам побороти хвилювання" - анонім.

Наступна зустріч на природі обіцяє бути ще цікавішою; сподіваємось, що побуваємо і там!

 

Совбан Мар’яна

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook