14 квітня 2016року на базі Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти Університету менеджменту освіти НАУПН відбувся Міжнародний науково-практичний Інтернет – семінар на тему: «Інноваційні технології при підготовці фахівців ресторанного господарства» з метою обговорення організаційно-методичних засад професійної підготовки фахівців за сучасними моделями навчання, підвищення інноваційних можливостей освітнього процесу, визначення пріоритетів розвитку доступності, якості та ефективності професійної підготовки фахівців для ресторанного господарства.
В пленарному засіданні (у режимі on-line) від Львівщини виступили Склярчук Н.С. директор Львівського ВПУХТ і Рик О.М.- методист НМЦ ПТО у Львівській області з доповіддю на тему: «Фахова підготовка робітничих кадрів для ресторанного сервісу у Навчально-практичному центрі і Львівського вищого професійного училища харчових технологій – важлива складова розвитку сучасного виробництва».
Немає коментарів