Період публікації:

від

до

Категорія:

Жанна Наумова – переможниця молодіжного Кубка Європи зі стрільби з лука

Опубліковано: Середа, 22 травня 2019 

min
max

У м.Чатез (Словенія) 13-18 травня 2019р. відбувся І етап молодіжного Кубка Європи зі стрільби з лука. Змагання традиційно проходили у двох вікових категоріях – серед юніорів і кадетів.

У командній першості серед юніорок переможцем Кубка стала збірна команда України у складі харків’янки Ірини Третьякової, Єлизавети Сікало з Черкас та одинадцятикласниці Львівського училища фізичної культури Жанни Наумової (на фото). У фіналі українки перемогли збірну Польщі 6:2.

Однокласник Наумової Остап Сліпець посів 5 місце у командному турнірі та замкнув вісімку найсильніших у особистій першості серед кадетів. Ще один одинадцятикласник Максим Борик у особистій першості на дев’ятій підсумковій позиції. І для Максима і для Остапа каменем спотикання став болгарин Іван Бончев, якому хлопці поступилися у 1/8 і ¼ фіналу відповідно.

 Учень 10 класу Олександр Панциру серед юніорів восьмий у команді і сімнадцятий особисто.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook