Період публікації:

від

до

Категорія:

У навчальних закладах Львівщини вшановуватимуть постать Михайла Грушевського

Опубліковано: Четвер, 07 квітня 2016 

min
max

Упродовж 2016 року у навчальних закладах Львівщини відбудуться виховні та тематичні заходи, приурочені до 150-річчя від дня народження Михайла Грушевського. Про це повідомила директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Олександра Небожук.

«Різноманітними науково-виховними та тематично-творчими заходами ми прагнемо ознайомити учнів зі сторінками життя українського історика, громадського та політичного діяча Михайла Грушевського та закцентувати на визначній цьогорічній даті», – зазначила Олександра Іванівна.

Відтак упродовж року в загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладах Львівщини проводитимуться відкриті уроки, виховні години, круглі столи, конференції, вечори пам’яті тощо. Для школярів організують екскурсії у Державний меморіальний музей Михайла Грушевського у м. Львові.

Департамент спільно з Львівським обласним центром краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді впродовж березня-листопада проведе обласний конкурс «Славетні імена України – 2016. Михайло Грушевський».

Також у рамках відзначення Року Михайла Грушевського відбудуться обласні науково-практичні конференції: серед учнівської молоді – уже в квітні у Львівській обласній Малій академії наук, а для педагогічних працівників – у вересні у Львівському обласному Будинку вчителя.

Окрім цього, у Львівській обласній науково-педагогічній бібліотеці та бібліотеках загальноосвітніх навчальних закладів представлено книжково-журнальні виставки, приурочені до 150-річчя Михайла Грушевського.

Немає коментарів

Схожі статті:

Методичний захід «Тиждень педагогічної майстерності» в НРЦ  «Левеня» Методичний захід «Тиждень педагогічної майстерності» в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Неділя, 01 березня 2020 В період з 24.02.2020 по 28.02.2020 року в Комунальному закладі Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» проходив щорічний методичний захід «Тиждень педагогічної майстерності». Проведенню тижня передувала певна робота. На засіданні методичної ради був розроблений план проведення...

Переглядів: 746 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Заходи щодо відзначення Дня Соборності України Заходи щодо відзначення Дня Соборності України Опубліковано: Четвер, 23 січня 2020 22.01.2020 року в ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів» (Мостиської ОТГ) було проведено ряд заходів до Дня Соборності України

Переглядів: 661 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook