Період публікації:

від

до

Категорія:

Вітаємо команду Львівської обласної МАН з перемогою на Всеукраїнському турнірі юних журналістів

Опубліковано: Вівторок, 26 квітня 2016 

min
max

З 13 до 17 квітня в м. Суми проходив ХІІ Всеукраїнський турнір юних журналістів. У турнірі взяло участь 16 команд із 9 областей України – Львівської, Харківської, Волинської, Донецької, Житомирської, Черкаської, Луганської, Полтавської, Сумської. Цьогоріч Львівську область представляли слухачі секції журналістики КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді».

 Протягом чотирьох діб учасники демонстрували свої знання та вміння з журналістики, дискутували на складні соціальні й політичні проблеми, пізнавали тонкощі журналістського ремесла.

Оцінювало учасників турніру журі, що склали заслужені журналісти України, ведучі телебачення та радіо, репортери, блогери, викладачі вищих навчальних закладів Києва, Львова, Сум, Харкова, Луцька, Чернівців, студенти. Голова журі заслужений журналіст України, директор телеканалу «Тоніс» Олександр Бутко зазначив: «Турнір – це трамплін для всіх учасників. Якщо ви скористаєтесь можливістю змагатися, проявляти себе, то, можливо, через п’ять-сім-десять років ви станете зірками журналістики».

Цього року вперше стала обов’язковою участь представника команди у творчому конкурсі, який був внесений до загального заліку команд. Творчий конкурс передбачав написання матеріалів у жанрах, що визначало журі. У рамках творчого конкурсу учасники відвідали місцеве ТОВ з виробництва цегли «Керамейя» і відділення «ПриватБанку». Окрім цього, журі оцінювало і творчі доробки, який учасники привезли із собою. Львівські турнірники представляли творчий доробок із газети КЗ ЛОР «Львівська обласна мала академія наук учнівської молоді» «МАН і Я».

Окрім безпосередньо боїв, учасники турніру мали змогу відвідати виставу Сумського театру юного глядача, Сумський державний університет, його телецентр, ознайомилися з історичними пам’ятками м. Суми.

 У результаті напружених інтелектуальних турнірних боїв збірна команда Львівської області у складі Палайди Вікторії, учениці 10 класу СЗШ № 48 м. Львова, Гавришків Христини, учениці 10 класу СЗШ № 72 м. Львова. Колодій Христини, учениці 10 класу СЗШ № 72 м. Львова, Винарчик Марії-Катерини, учениці 9 класу СЗШ № 90 м. Львова, здобула ІІ місце, взявши участь у фіналі турніру.

Львівську команду визначили переможцем у номінації «Найкраща презентація».

Вітаємо нашу команду з перемогою!

 

Зінько Мирослава Юріївна,

керівник секції журналістики

КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала

академія наук учнівської молоді»

Немає коментарів

Схожі статті:

Школярів Львівщини запрошують до участі у Всеукраїнському інтерактивному конкурсі «MAH-Юніор Дослідник» Школярів Львівщини запрошують до участі у Всеукраїнському інтерактивному конкурсі «MAH-Юніор Дослідник» Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 Вихованців закладів позашкільної освіти, учнів 7-10 класів закладів загальної середньої освіти запрошують до участі у Всеукраїнському інтерактивному конкурсі «МАН-Юніор Дослідник». Організатором конкурсу виступає Національний центр «Мала академія наук України». Змагання відбуватимуться у номінаціях...

Переглядів: 1278 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Наукова школа для педагогічних працівників обласних малих академій наук на базі Європейської організації ядерних досліджень (ЦЕРН) (м. Женева, Швейцарія) Наукова школа для педагогічних працівників обласних малих академій наук на базі Європейської організації ядерних досліджень (ЦЕРН) (м. Женева, Швейцарія) Опубліковано: П`ятниця, 06 березня 2020 У рамках співпраці України та Європейської організації ядерних досліджень (ЦЕРН),  яка є найбільшою у світі лабораторією фізики високих енергій і надає унікальні можливості долучитися до досліджень у сфері фізики високих технологій, Національний центр «Мала академія наук України» бере участь в освітніх...

Переглядів: 1575 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook