День Європи в Україні покликаний відзначити єдність між українцями та іншими культурами в Європі. День Європи святкується в усіх великих та маленьких містах. Повсюди відбуваються святкові концерти, вистави, іноземці з усіх європейських спільнот, які знаходяться на території України, розповідають українцям про життя у Європі, про історію та культуру інших держав. А от учениці 9 класу Чорнушовицького НВК Підберізцівської ОТГ вирішили дізнатися про європейські країни та їхні культуру і традиції через національні страви. Пристайко Ярина вивчала традиційну кухню Італії, тому готувала піцу за італійським рецептом.
Наталі Маркевич припала до смаку словацька національна страва - капустница.
А Христина Мартиняк зацікавилася польською національною випічкою- і це їхні клецек і мазурек. Отож, смакуємо національні страви європейських країн. За рецептами до учениць 9 класу.
Немає коментарів