Період публікації:

від

до

Категорія:

Центр свідомого батьківства (фото)

Опубліковано: Середа, 09 березня 2016 

min
max

3 березня в приміщенні Французького альянсу відбулась робоча зустріч ініціативної групи з питань свідомого батьківства. Захід організовано Львівським інститутом післядипломної педагогічної освіти та Інститутом модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України у рамках нового проекту «Центр свідомого батьківства».

Завідувач сектору навичок материнства і батьківства відділу неформальної та інформальної освіти для дорослих Інституту модернізації змісту освіти МОН України Галина Коломоєць зазначила, що проект має за мету об'єднати зусилля батьківських організацій, освітянської громадськості, представників шкільної адміністрації та органів управління освітою для активізації руху свідомого батьківства.

Викладач кафедри освітньої політики ЛІППО Ольга Банах зазначила, що зараз поступово виникає «рух з місць» впровадження інноваційних проектів, ініційований, насамперед, батьками. До цього руху долучаються також найбільш активні директори шкіл, представники органів управління освітою, зацікавлені в реформах у галузі.

Підсумовуючи обговорення та пропозиції, учасники заходу окреслили наступні важливі кроки щодо змін у сфері материнства та батьківства, а саме: ініціювати створення Центрів свідомого батьківства, як майданчиків для зростання батьківської свідомості та взаємодії батьків з усіма інституціями суспільства, застосовуючи цікаві, креативні, сучасні підходи та форми співпраці.

За інформацією Інституту модернізації змісту освіти

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові відбувся круглий стіл з питань свідомого батьківства У Львові відбувся круглий стіл з питань свідомого батьківства Опубліковано: П`ятниця, 13 травня 2016 10 травня у Львові спільними зусиллями працівників відділу неформальної та інформальної освіти для дорослих Інституту модернізації змісту освіти МОН України та кабінету розвитку освіти Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проведено круглий стіл «Свідоме батьківство: реалії...

Переглядів: 4484 Коментарів: 0

Виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook