Період публікації:

від

до

Категорія:

Завершується прийом заявок на участь у пілотному впровадженні нового Державного стандарту початкової загальної освіти

Опубліковано: Понеділок, 22 травня 2017 

min
max

У 2017/2018 навчальному році в Україні розпочнеться пілотне впровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти. Міністерство освіти і науки проводить відбір шкіл, які візьмуть участь у цьому проекті.

Якщо Ви – керівник (директор, заступник директора) і бажаєте долучитися, заповніть заявку (від імені загальноосвітнього навчального закладу).

Заявки приймаються до 25 травня 2017 року (включно).

До 10 червня 2017 року буде оприлюднено список шкіл – кандидатів на участь у пілотному впровадженні нового Державного стандарту початкової загальної освіти.

Далі прохання кандидатів надати рішення педагогічних рад та згоду батьківських зборів класів, де відбуватиметься пілотне впровадження. Після цього буде прийняте остаточне рішення про участь школи в проекті.

Всього буде відібрано 100 шкіл по 4 школи у кожній області та Києві. Передбачається, що у кожній школі у пілоті братимуть участь два початкові класи (всього 200 класів).

Із запитаннями телефонуйте за номером: (044) 2482070, 2481750, 4874168 або пишіть на адресу dpo@imzo.gov.ua.

Немає коментарів

Схожі статті:

Лілія Гриневич: Наша стрижнева ідея – безпека дітей у школі, і не лише фізична, а й емоційна Лілія Гриневич: Наша стрижнева ідея – безпека дітей у школі, і не лише фізична, а й емоційна Опубліковано: П`ятниця, 01 вересня 2017 Про безпеку в школі, новації цього навчального року та пілотування нового стандарту початкової школи розповіла Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич у ефірі програми «Сніданок» на телеканалі 1+1. «Для нас є стрижнева ідея – безпека дітей у школі, і не лише фізична, а й емоційна, психологічна....

Переглядів: 1184 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Спілкування без насилля Спілкування без насилля Опубліковано: П`ятниця, 08 лютого 2019 Спілкування без насилля: новий погляд на процес комунікації між дітьми, батьками та вчителями за методом Маршалла Розенберга обговорили вчителі 4-х класів разом із методистом методичного кабінету відділу освіти Смирновою Оксаною Іванівною, учасницею проекту «Інтегральне лідерство в освіті» 2017-2018рр....

Переглядів: 699 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook