Період публікації:

від

до

Категорія:

На прощу до Билич (Підлісецька ЗОШ I-II ступенів)

Опубліковано: Середа, 24 травня 2017 

min
max

    Підлісецька ЗОШ  І-ІІст. 20.05.2017 року  під керівництвом директора Пемпусь І.В. було організовано прощу з учнівською молоддю до Билич . Організувала прощу в Биличі вчитель основ християнської етики Пемпусь М.І. разом з учнями 8-9 класів , також долучилися і вчителі школи – Світа Г.І., Мудрагеля О.Р., Маскаль Г.М.

    Кожного року у місяці травні, коли ми прославляємо Матір Божу , комісія освіти і виховання Самбірсько –Дрогобицької Єпархії УГКЦ організовує прощу учнівської молоді до Билич .  Цього року ми стали учасниками п’ятої ювілейної прощі до Билич.

   Діти та вчителі  жертвували свій час, свої сили, щоб прославити Матір Божу та випросити  для себе ласки. Проща розпочалася з молебню біля фігурки Матері Божої. Там учні отримали пам’ятні подарунки – це молитовник до Матері Божої, прославленої в Биличах та сумочки для паломників. Пішою ходою під мелодію оркестру всі вирушили до Чудотворного місця.

   Свята Літургія, сповідь, молитва та роздуми над своїм життям – це те ,що покликало кожного з нас на прощу в Биличі. Набравши духовної сили, цілющої водички з джерела, ми прослухали вітальний виступ, який приготовили для учнівської молоді.

   Після відвідин святого місця на душі у кожного із нас стало легко, залишився мир і спокій, тут забуваєш про все на світі та прагнеш бути у єдності з Богом.

 

         

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Урочистий Молебень Урочистий Молебень Опубліковано: Середа, 13 лютого 2019 21 січня 2019р. в КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-0інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» відбувся урочистий Молебень для учнів 1-11 класів та окроплення школи Йорданською водою. Це вже стало доброю традицією в школі впродовж багатьох років. Отець Василь побажав усім здоров’я...

Переглядів: 434 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

            Молодіжна проща до Билич (Мостиська ОТГ) Молодіжна проща до Билич (Мостиська ОТГ) Опубліковано: Вівторок, 30 травня 2017                                        Село Биличі-один із мальовничих куточків Львівщини, що славиться  своєю неповторністю та красою. У лісі побудована каплиця Покрови Пресвятої Богородиці, в якій знаходяться Чудотворне джерело та ікона Матері Божої Билицької.     Тисячі людей відвідують...

Переглядів: 762 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook