Період публікації:

від

до

Категорія:

Свято Родини в Бориславській ЗСШ-інтернаті І - ІІІ

Опубліковано: Середа, 24 травня 2017 

min
max

19 травня в Бориславській санаторній школі - інтернаті І - ІІІ ст.   відбулося Свято Родини  «Родина, родина від батька до сина…», проведене учнями

 8 -х класів разом з класним керівником Пігур О.М.       

Мета свята:  виховувати любов і повагу до найближчих людей – батька й матері, бажання допомагати їм, вчити всіх членів сім’ї умінню співпрацювати, надавати допомогу один одному, вчити бути уважними, чесними, завжди пам’ятати місце, де народився, рідну оселю; формувати почуття обов’язку перед батьками та Батьківщиною.

В Україні говорять: «Без сім’ї немає щастя на землі». Саме в сім’ї дитина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ, навчається любові і добра, тут вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять свого роду.

Як велика ріка бере початок і силу з малого джерела, так і наша держава починається з родини. А родина до родини – народ.

Увага і повага до сім’ї,  до роду не приходить сама по собі. Її треба  виховувати. Це якраз і є той природний, надійний шлях, яким дитина змалку усвідомлює свою приналежність до родини, роду, а через них – до рідного народу, української нації.

Свято розпочала класний керівник, яка привітала батьків та дітей і наголосила на важливості родини в житті кожної людини.

А далі всі присутні мали змогу насолодитися талантами дітей.  Учні порадували чудовими сценками, віршами та піснями, дарували щирі посмішки усім глядачам та квіти своїм рідним.

 Особливу шану діти віддали тим батькам, які захищають нашу Україну на Сході , а також хвилиною мовчання були пом’януті загиблі татусі, брати і дідусі .

Без зв'язку з ріднею людина стає безпорадна. Родина завжди стояла і стоятиме біля витоків людського життя і щастя, додаватиме сили і відваги, оберігатиме від напастей, хвороб душі і тіла, вчитиме шанувати людей, їх працю, їх мудрість, святою молитвою звучатиме в твоїх устах велике і величне слово – РОДИНА. 

 

Пігур О.М., класний керівник

Немає коментарів

Схожі статті:

Розважально-пізнавальне заняття 2 класу. Розважально-пізнавальне заняття 2 класу. Опубліковано: Четвер, 20 лютого 2020 Весело і цікаво пройшов День св.Валентина в КЗЛОР "Бориславська загальноосвітня санаторна школа".  Вчителі початкових класів  Романів Н.В.,Галишин О.І. разом з учнями 2 класу провели розважально-пізнавальне заняття. Педагоги ознайомили дітей з історією виникнення свята та з традиціями його святкування...

Переглядів: 757 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

«ЯНГОЛИ ПАМ’ЯТІ» «ЯНГОЛИ ПАМ’ЯТІ» Опубліковано: Четвер, 20 лютого 2020 Цими днями в Україні згадують жертв розстрілів на Майдані. У період з 18-20 лютого 2014 в центрі Києва загинули понад 100 людей. Згодом учасників акції протесту почали називати "Небесною Сотнею". Говорити на цю тему складно ,особливо зі школярами ,проте необхідно! Не залишились осторонь цієї теми вихованці...

Переглядів: 755 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook