Період публікації:

від

до

Категорія:

«Вчимося себе захистити» - бесіда - інструктаж для учнів Бориславської ЗСШ-інтернату

Опубліковано: Середа, 24 травня 2017 

min
max

Для учнів 4 класу Бориславської ЗСШ - інтернату вихователь Семйоник М.М. підготувала та провела цікаву та особливо актуальну сьогодні  виховну бесіду  на тему:«Вчимося себе захистити».

Оскільки учні 4 класу – це вже майбутні випускники початкової школи, діти, у яких вже сформовані власна позиція, чіткі знання та мотивація, то ж досить простою та продуктивною була взаємодія на уроці. Учні з помітною цікавістю вслухалися в теоретичну частину бесіди, взяли активну участь в обговоренні певних екстремальних ситуацій, що можуть виникнути в житті будь - якої людини, намагалися знайти вихід.

Гармонійно та реально діти розігрували свої ролі в ситуаціях, придуманих їм для наочності.

Особливо учням сподобалась інтерактивна гра «Світлофор», де діти самі себе змогли перевірити у знаннях правил безпеки на вулиці, під час екскурсій, правил поведінки з незнайомцями, правил спілкування в інтернеті і т.д.

Школярі з радістю взялись за створення власної «абетки безпеки», де записували основні правила, що допоможуть їм постійно бути захищеними і не боятись жодних непередбачуваних ситуацій.

Основне, що наші учні, дуже відповідальні та уважні, вміли самостійно зробити розумні висновки, що саме від них самих, від їх поведінки, ставлення до навколишнього світу, від дотримання або, навпаки, ігнорування певних нескладних, але дуже потрібних правил залежить їхня безпека, їхнє здоров’я, часто навіть життя. І головне, що дотримання даних норм поведінки робить їхнє життя не тільки безпечним, але й радісним та щасливим.

Доказом результативності та сприйняття учнями бесіди був красивий «смайлик» на дошці та веселих обличчях наших дітей.

 

Семйоник М.М., вихователь 4 класу

 

Немає коментарів

Схожі статті:

"9 травня - День Перемоги" - виховна година в 6 класі Бориславської ЗСШ-інтернаті "9 травня - День Перемоги" - виховна година в 6 класі Бориславської ЗСШ-інтернаті Опубліковано: Неділя, 14 травня 2017 4 травня 2017 року в Бориславській санаторній школі-інтернаті у 6 класах була проведена бесіда з вихованцями про свято День Перемоги . Під час бесіди та перегляду презентації діти познайомились з подіями Великої Вітчизняної війни, отримали уявлення про те, що війна була визвольною, велася в ім'я миру...

Переглядів: 633 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Розважально-пізнавальне заняття 2 класу. Розважально-пізнавальне заняття 2 класу. Опубліковано: Четвер, 20 лютого 2020 Весело і цікаво пройшов День св.Валентина в КЗЛОР "Бориславська загальноосвітня санаторна школа".  Вчителі початкових класів  Романів Н.В.,Галишин О.І. разом з учнями 2 класу провели розважально-пізнавальне заняття. Педагоги ознайомили дітей з історією виникнення свята та з традиціями його святкування...

Переглядів: 757 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook