Період публікації:

від

до

Категорія:

Львів’янин Павло Коростильов переміг на етапі Кубка світу з кульової стрільби зі світовим юніорським рекордом (фото)

Опубліковано: Четвер, 25 травня 2017 

min
max

Упродовж 17-24 травня у м. Мюнхені (Німеччина) проходив другий етап Кубка світу з кульової стрільби. На цей стрілецький форум прибуло понад 750 спортсменів з 80 країн світу, серед яких уславлені чемпіони та рекордсмени Європи, світу та Ігор Олімпіад.

19-річний львівський армієць, вихованець Львівського училища фізичної культури, чемпіон Юнацьких Олімпійських ігор 2014 року та чемпіон світу серед юніорів, Заслужений майстер спорту з кульової стрільби Павло Коростильов виборов перемогу у стрільбі з пневматичного пістолета на дистанції 10 м з фінальним результатом 240,9 очка, встановивши новий рекорд світу серед юніорів (юніори можуть встановлювати юніорські рекорди світу на змаганнях серед дорослих). Це перша медаль мюнхенського Кубка світу в активі національної збірної команди України.

При цьому П. Коростильов переміг чемпіона світу 2010 року – 41-річного Томоюкі Матсуду з Японії (238,7 очок) та чотириразового Олімпійського чемпіона з Республіки Корея – 37-річного Джін Йонго (218,4 очка) і здобув свою першу перемогу на Кубку світу.

Павло Коростильов захопив лідерство після перших 12 пострілів та фінішував нагорі турнірної таблиці з перевагою у 2,2 очка над найближчим переслідувачем й здобув своє перше особисте «золото» Кубка світу.

«Кваліфікація була жорстка, я трохи нервував, - розповів Павло, - але під час фіналу заспокоївся. Я не хвилювався, що стріляю поряд з такими чемпіонами, як Джін та Матсуда. Як для мене, ми всі – спортсмени і, в першу чергу, ми змагаємося самі з собою. Я не думав про рекорд, я просто робив свою роботу, в мене не було часу про це думати. А наприкінці рекорд сам прийшов».

Вітаємо талановитого львівського спортсмена та його тренерів з визначним результатом й бажаємо подальших спортивних перемог!

Немає коментарів

Схожі статті:

Представниця Львівщини виборола першу нагороду на Кубку світу серед юніорів з кульової стрільби Представниця Львівщини виборола першу нагороду на Кубку світу серед юніорів з кульової стрільби Опубліковано: Середа, 27 Червня 2018 Першу нагороду Етапу Кубка світу зі стрільби кульової серед юніорів, що триває в м. Зуль, Німеччина – виборола збірна команда України. У стрільбі з довільного пістолета у вправі МП-6 на дистанції 50 м збірна команда України в складі львів’янки Марії-Соломії Возняк (СДЮШОР «Сигнал»), Анастасії Семчишиної...

Переглядів: 555 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Визначилися переможці всеукраїнських змагань з кульової стрільби «Юний динамівець – 2018» (фото)й Визначилися переможці всеукраїнських змагань з кульової стрільби «Юний динамівець – 2018» (фото)й Опубліковано: Вівторок, 12 Червня 2018   Упродовж 7-9 червня в стрілецькому тирі «Динамо» у м. Львові тривав особисто-командний чемпіонат ФСТ «Динамо» України «Юний динамівець» зі стрільби кульової з пневматичної зброї серед юнаків та дівчат 2000 р.н. та молодших. Такі змагання відбулися за підтримки Національного Олімпійського Комітету...

Переглядів: 774 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook