Період публікації:

від

до

Категорія:

Завершилась виставка-конкурс «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» (фото)

Опубліковано: Четвер, 25 травня 2017 

min
max

Відповідно до Плану заходів з науково-технічної творчості учнівської молоді, затвердженому департаментом освіти і науки Львівської облдержадміністрації з 10.04 по 20.05.2017 року КЗ ЛОР «ЛОЦНТТУМ» провів обласну виставку-конкурс з науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!».

На конкурс подано усього 44 роботи вихованців: Сокальської районної станції юних техніків - 11 робіт, Комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді - 8, Станції юних техніків м. Червонограда - 4, Центру творчості дітей та юнацтва Галичини м. Львова - 4, Сколівського будинку дитячої та юнацької творчості - 3, Золочівської районної станції юних техніків - 3, Станції юних техніків м. Стрия - 2, Бродівського районного центру науково-технічної творчості учнівської молоді - 2, Центру науково-технічної творчості учнівської молоді Львівської міської ради - 2, Пустомитівського районного центру творчості дітей та юнацтва - 2 та Бориславської міської станції юних техніків - 1 за напрямками: радіоелектроніка та радіотехніка; технічні навчальні посібники; ігри та іграшки з елементами техніки; космічна техніка; техніка майбутнього; історичні моделі; моделі суден, стендові, авіа-, ракето- та автомоделі; архітектура.

З профільних позашкільних навчальних закладів та комплексних, що мають технічні відділи, не взяли участь у виставці-конкурсі: Дрогобицький міський будинок науково-технічної творчості учнівської молоді та комунальний заклад «Центр позашкільної освіти м. Самбора».

Журі виставки-конкурсу відзначило підвищення загальної кількості експонатів, представлених конкурсантами та підвищення у більшості їх рівня виконання.

Кращі роботи юних техніків області презентуватимуть талановиту молодь Львівщини на Всеукраїнській виставці-конкурсі в м. Києві.

Немає коментарів

Схожі статті:

Конкурс «Таланти твої, Україно!» стартував у Буському районі Конкурс «Таланти твої, Україно!» стартував у Буському районі Опубліковано: Середа, 27 лютого 2019  Відповідно до плану роботи відділу освіти Буської РДА, Положення про обласний конкурс з ужиткового мистецтва «Таланти твої, Україно!» та з метою виявлення здібних дітей і підлітків, які займаються різними видами декоративно-ужиткового мистецтва , сприяння їх подальшому творчому розвитку, пропаганди...

Переглядів: 296 Коментарів: 0

Відділи освіти

Підбито підсумки обласної виставки-конкурсу «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» (фото) Підбито підсумки обласної виставки-конкурсу «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» (фото) Опубліковано: Вівторок, 19 Червня 2018 У Львівському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді проведено обласну виставку-конкурс з науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!». На конкурс подано 44 роботи вихованців Сокальської районної станції юних техніків -10 робіт, КЗ...

Переглядів: 477 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook