Період публікації:

від

до

Категорія:

Працювати, жити для народу буду, мушу

Опубліковано: Четвер, 25 травня 2017 

min
max

Цього року уся громадськість Яворівщини відзначає 150 років від дня народження великого громадського діяча, письменника, фольклориста Осипа Маковея. З нагоди цієї події 17 травня 2017 року в Оселівському НВК  «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» відбулося  методичне засідання вчителів української мови та літератури Яворівського освітнього округу №2 на тему «Працювати, жити для народу буду, мушу», який провела вчитель української мови, заступник директора Даниїла Іванівна Шуліга.  Учні   виразно читали  прозові твори, співали пісні на слова Осипа Маковея. Ведучі  ознайомили  присутніх із  цікавими моментами життя і творчості  відомого земляка, а на завершення усі разом заспівали пісню  «Ми гайдамаки».

 На  святі  були присутні заступник директора Яворівського округу №2 Надія  Ходонович та директор садиби-музею О.Маковея Даниїла Місюк, яка розповіла учням багато цікавого про геніального творця,  запросила   всіх   на екскурсію до музею в м.Яворів. А ще вчителі  Оселівської школи  провели коротку екскурсію по шкільному парку та парку Небесної сотні, далі здійснили екскурсію на базу відпочинку, що знаходиться неподалік відомих  Оселівських озер. Усі  присутні були вдячні організаторам  та школярам за артистичний підхід до виконання творів  великого поета Яворового краю, за змістовно проведений захід.

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook