Період публікації:

від

до

Категорія:

Тренінг для спеціалістів психологічної служби Золочівського району (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 26 травня 2017 

min
max

Серед найголовніших порушень прав людини в сучасному світі є злочин, який має багато назв – “біле рабство”, “контрабанда людьми”, “торгівля людьми” тощо.

Торгівля людьми є однією зі сфер кримінального бізнесу, що розвивається найбільш стрімкими темпами. На сьогодні масштаби цього виду злочинної діяльності у світі набули таких розмірів, що за своїми наслідками стоять на третьому місці після нелегальної торгівлі зброєю та наркотиками.

Нещодавно у приміщенні ЦДЮТ відбувся  тренінг для спеціалістів психологічної служби району на тему “Протидія торгівлі людьми, ідентифікація постраждалих та робота з ними ”.

Основними завданнями тренінгу визначено: сприяння кращому розумінню проблеми торгівлі людьми; усвідомлення своєї ролі в попередженні та боротьбі з торгівлею людьми, а також в покращенні обізнаності учнів та батьків; інформування щодо існуючого державного механізму надання допомоги особам постраждалим від торгівлі людьми. Адже людям, які вже потрапили у такі ситуації дуже потрібна психологічна, юридична та медична допомога. Разом із тим, не менш важливим завданням є попередити людей заздалегідь.

Під час проведення заходу методист РМК  Вовнянка С.  надала інформацію щодо масштабів, причин та наслідків торгівлі людьми в Україні та за її межами, законодавчої бази з цього питання та надання допомоги постраждалим державними структурами та громадськими організаціями.  

Всім  учасникам тренінгу були надані інформаційно-роз’яснювальні матеріали щодо роботи з усіма учасниками навчально-виховного процесу з питань протидії торгівлі людьми, спеціалісти обмінялись досвідом роботи.

 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Квест з фізики у Вороняцькій школі Золочівського району Квест з фізики у Вороняцькій школі Золочівського району Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 4 березня 2020 року у Вороняцькій ЗОШ І-ІІІ ст. Золочівського району проводились КВЕСТ змагання з фізики між учнями 7-х класів. Тема КВЕСТУ «Фізика навколо нас кожен день і повсяк час».  Урок QWEST, в перекладі означає цілеспрямований пошук, який пов’язаний з грою. Це надає змогу учням виявляти, ініціювати,...

Переглядів: 1668 Коментарів: 0

Відділи освіти

"Народну мудрість черпаємо в казках" "Народну мудрість черпаємо в казках" Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 Ще з дитинства казка для нас – дивовижний світ чарівного і повчального. Щоб ще раз до нього доторкнутися, вихованці дитячого будинку «Рідний дім» разом з вихователькою Петелицькою В.С., музичним керівником Стельмаховичем  Р.В. підготовили Свято «Казки мої улюблені», яке відбулося 6 березня. Також на...

Переглядів: 1558 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook