Період публікації:

від

до

Категорія:

Перемоги учнів Золочівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4

Опубліковано: П`ятниця, 26 травня 2017 

min
max

Учні Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 уже кілька років поспіль захоплюються Всеукраїнською  українознавчою грою «Соняшник». Цьогоріч у таких змаганнях взяло участь 93  учні  2-9 класів нашої школи. До участі в грі спонукає допитливість, а також бажання пізнати нове. Кожен учасник  зумів розкрити свої здібності, кмітливість та ерудицію.

За результатами  гри наша школа визнана найкращим навчальним закладом  району, адже  наші вихованці показали  високі результати та отримали нагороди. Серед учнів 5-11 класів – 11 учасників нагороджені дипломами І ступеня Всеукраїнського рівня (щоденники в подарунок), 2 учасники – дипломами ІІ ступеня Всеукраїнського рівня (брелоки у подарунок), 12 учасників – дипломами ІІІ ступеня всеукраїнського рівня (значки в подарунок), 10 учасників – дипломами І ступеня регіонального рівня (магнітики в подарунок), 8 учасників – дипломами ІІ ступеня регіонального рівня ( ручки в подарунок), 8 учасників – дипломом ІІІ ступеня регіонального рівня (трикутні календ арики в подарунок).

Серед  учнів 2-4 класів  -  14 учасників отримали диплом переможця в початковій школі (ручки та трикутні календарики в подарунок), 14 учасників – диплом переможця на шкільному рівні (закладка в подарунок), 13 учасників – сертифікати.

Директор школи Павлишин Олена Петрівна  нагороджена дипломом як найкращий керівник навчального закладу, координатор гри в школі – грамотою.

Бажаємо вам, дорогі наші діти, міцного здоров’я, мирного неба, веселих і щасливих літніх канікул. Збирайте й надалі зернятка знань у сонячний вінок.

Немає коментарів

Схожі статті:

Файне місто Тернопіль (фото) Файне місто Тернопіль (фото) Опубліковано: П`ятниця, 01 Червня 2018 Учні 8-А і 7-Б класів Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 з класними керівниками Патрик В.Є. та Івасик Л.М. помандрували до файного міста Тернополя. Старе місто вразило чистотою, ошатністю, дзюрчанням фонтанів та безліччю чудових запашних квітів. Учні та вчителі відвідали тематичну виставку до Дня боротьби...

Переглядів: 333 Коментарів: 0

Відділи освіти

Чудова пора – канікули (фото) Чудова пора – канікули (фото) Опубліковано: Середа, 18 квітня 2018 Учні 8-А класу та класний керівник Патрик В.Є. і учні 7-Б класу з класним керівником Івасик Л.М. Золочівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 вирушили у цікаву подорож до великоднього Львова. Чудова погода та святково прибраний Львів зустрічав гостей. Учні та вчителі відвідали Фестиваль писанок, де милувались...

Переглядів: 346 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook