Період публікації:

від

до

Категорія:

День Європи у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

Опубліковано: Понеділок, 29 травня 2017 

min
max

16.05.2017 року у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося ММО класних керівників 10-11 класів. Учні 11 класу і гості стали учасниками свята, приуроченому Дню Європи.

Звичайно, цьогорічне свято набуло забарвлення переконливої віри в те, що ми, українці, - справжні європейці. Адже буквально минулого тижня ми всі чули як  глава Представництва Європейського Союзу в Україні Х’юг Мінгареллі привітав українців з отриманням безвізового режиму з ЄС.

Старшокласники ноголосили, що зв'язки між Україною та Європейським Союзом виміряються століттями. І ЄС і Україна прагнуть розвитку, тісного та взаємовигідного партнерства, яке лягає в основу майбутнього нової Європи, це результат багаторічної інтеграційної діяльності.

Звучав Європейський гімн, учні побачили відеоролик «Представництво Європейського Союзу в Україні». Оформлено книжково-ілюстративну виставку «Україна. Європа. Світ – 2017».

Розвиток України був і залишається нерозривно пов’язаний  із розвитком європейської спільноти, тому увазі старшокласників пропонується інформація про «Зв’язки Київської Русі», про Україну в пісенному конкурсі Євробачення 

У День Європи жителі України відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту. Багато молодих людей  бере участь у створенні короткометражних фільмів про інтеграцію європейських цінностей у наш культурний простір. До  уваги учнів був представлений один із таких проектів- відеоролик «Для всіх, як для себе»

В цей день ми шануємо наші спільні цінності, спільну історію, те, що найголовніше – наше спільне майбутнє!

Попереду чекає велика робота. Яка вимагає від нас об’єднання зусиль, політичної волі та високого професіоналізму і відповідальності. Тому цього дня бажаємо собі терпіння та рішучості у справі, становлення України в якості дійсно європейської держави.

Тож давайте ми з вами своїми вчинками, як майбутнє покоління, будемо дотримуватися всіх цих понять, доказуючи, що ми є європейці і Україна – Європейська держава.

Живімо з Європою! 

Немає коментарів

Схожі статті:

Передзвін Софіївського майдану Передзвін Софіївського майдану Опубліковано: Четвер, 23 січня 2020 Свято України, яке відзначають 22 січня - це день проголошення Акту злуки УНР і ЗУНР, що відбувся 1919 році у Києві на Софіївському майдані. Здійснилася споконвічна мрія українців стати єдиною державою. Ця мрія нас окриляє вже більше як 100 років. Починаючи з 1999 року колектив Великовільшаницької ЗОШ...

Переглядів: 621 Коментарів: 0

Відділи освіти

День Гідності та Свободи  у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів День Гідності та Свободи у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів Опубліковано: Вівторок, 26 листопада 2019 Свобода. Гідність. Право людини визначати свій життєвий шлях. Саме це право забрали у нас. Саме в цей день, у різні роки, український народ виходить на майдан. Саме з цього протесту починається відлік нової історії країни, її реального загартування, її справжньої незалежності. День Гідності та Свободи...

Переглядів: 425 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook