Період публікації:

від

до

Категорія:

Вшанування захисників України

Опубліковано: Вівторок, 30 травня 2017 

min
max

      18 травня учні 8-9  класів Нагірненської СЗШ І -ІІІ ступені Самбірського району під керівництвом педагога – організатора Лесі Гладьо напередодні Свята Героїв завітали до особового складу 704 радіаційного, хімічного, біологічного полку захисту у м.Самборі із святковим концертом «Герої не вмирають».Учні декламували  вірші про героїв  Евромайдану та  Небесної сотні, про незабутніх героїв сьогодення,  що захищають нашу Батьківщину. Вшановуючи героїв, які боролись та борються за незалежність України хвилиною мовчання у скорботі схилили голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний час XXI століття. Було переглянуто відеокліпи «Чорна квітка» (О.Білозір),  «Я дочекаюсь тебе» (Х.Панасюк) , а Христина Мартинюк (учениця 8 класу)  виконала пісню «Обійми мене».

      На завершення до присутніх звернулася Ольга Пиць, директор Нагірненської СЗШ І-ІІІ ст. Вона відмітила, що, пам’ятаючи про незліченні жертви борців за гідне життя протягом всієї багатовікової історії, наше завдання сьогодні - зберегти цю національну єдність, як найвищу духовну цінність українського народу. Завдяки зусиллям наших героїв ми сьогодні маємо надію на належний рівень життя в Україні. Ольга Іванівна передала військовим обереги для хлопців на передову, які виготовили учні бажаючи їм щасливого повернення додому до рідних. Військові дякували за концерт та за постійну підтримку і заступник командира військової частини по  роботі з особовим складом   Коновал Ярослав Олександрович вручив директору школи Подяку.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook