Період публікації:

від

до

Категорія:

Свято Букварика

Опубліковано: Вівторок, 30 травня 2017 

min
max

Прощавай, Букварику, в школі перший друже, 
Ми тобі, Букварику, дякуємо дуже.

Традиційне шкільне свято – свято Букваря - відбулося у 1класі НВК ім.о,І. Могильницького с.Міженець. Це свято, на якому першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником - Буквариком. 

До нього дітки старанно готувалися. Завітали до першокласників усі ті, хто був з ними протягом всього навчального року: перша вчителька Герляк Марія Степанівна, вчителі початкових  класів, учні, батьки, бабусі, дідусі, братики і сестрички. Першокласники показали, чому вони навчилися та представили веселу Абетку. Вони з радістю говорили про значення і цінність кожної букви. Багато діти розповідали як вони Буквар вивчали, а скільки веселих пісень  заспівали! 

 У гості до дітей завітали нові їх друзі: Читанка, Математика, Рідна мова.
Подякували першокласники не лише Букварикові, а і своїм батькам. Це вони ділили їх перші невдачі, щасливі сльози, перші радощі і перемоги, коли вчилися читати і писати літери.

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався.  Це   перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом із своєю учителькою, яка стала їм і мамою, і другом, і мудрим наставником.

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook