Період публікації:

від

до

Категорія:

Звіт директора Нагірненської СЗШ І-ІІІ ступенів

Опубліковано: Вівторок, 30 травня 2017 

min
max

      25 травня у Нагірненській СЗШ І-ІІІ ступенів Самбірського району відбулось засідання педагогічної ради та на загальних зборах педагогічного колективу, працівників школи, батьківського комітету  відбувся звіт директора про рівень організації навчально-виховного процесу у школі за 2016-2017 навчальний рік та оцінка діяльності директора учасниками загальних зборів. У свому виступі Пиць Ольга Іванівна, директор школи, дала звіт про свою діяльність протягом 2016-2017 навчального року; розповіла про охоплення освітою дітей шкільного віку, про результативність навчальної діяльності школярів, дала високу оцінку методичної роботи педагогічного колективу, відзначила поліпшення роботи з самоврядування і роботи батьківського комітету школи, без якої не було б досягнуто таких успіхів. Ольга Іванівна розповіла про соціальний захист дітей різних категорій.

Виступаючі дали високу оцінку діяльності директора школи, відзначили стабільність роботи колективу, комфортність мікроклімату у школі. Сказали, що Ольга Іванівна користується заслуженим авторитетом і повагою серед працівників школи, учнів, батьків. Визнали роботу директора задовільною та запропонували звернутись до відділу освіти Самбірської РДА про заохочення директора грамотою департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації.

 

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook