Період публікації:

від

до

Категорія:

Свято Останнього дзвоника

Опубліковано: Вівторок, 30 травня 2017 

min
max

         Промайнув іще один навчальний рік. 26 травня 2017 року на шкільному подвір'ї Нагірненської СЗШ І-ІІІ ступенів Самбірського району зібралися усі учні школи на свято Останнього дзвоника. На початку свята ведучі звернули увагу присутніх, що ми живемо в особливий час для нашої неньки-України і подякували захисникам, які на східних рубежах продовжують відстоювати незалежність та суверенітет України.

         Із щирими словами побажань звернулась до учнів, вчителів та батьків директор школи Ольга Пиць. Як підсумок роботи за навчальний рік та участь у шкільних конкурсах учні школи були нагороджені грамотами, а також за відмінні успіхи у навчанні були вручені Похвальні листи учням . Присутніх на святі Всечесний отець Василь поблагословив та окропив святою водою, а Всечесний отець Іван, побажав усім добре відпочити, памятати про тих які нас охороняють, щасливого завершення літніх канікул та вручив дітям образки з іконою Грушівської Богоматері. За доброю традицією учні 3 класу Топольницький Юрій та Любінська Анна поклали  квіти до фігури Матері Божої, хоронительки українського народу.

           Право надати останній дзвінок доручили учням Кульчицькому Віталію (9 клас) та учениці 1 класу Міндюк Ярині (1 клас).

          Протягом свята пролунали  пісні «Пролунав останній дзвінок», «Спасибі рідна школо» у виконанні  Мартинюк Христини та Романяк Андріани. Свято підготували педагог – організатор  Леся  Гладьо та вчитель музичного мистецтва Ростислав Гавриш.

                     Чудових вам канікул, школярі!

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook