Період публікації:

від

до

Категорія:

Змагання «Щасливий випадок»

Опубліковано: Вівторок, 30 травня 2017 

min
max

З метою  розвитку пізнавального інтересу учнів до хімії, єдності та пізнання оточуючого світу та  з нагоди Дня хіміка 29 травня 2017 року в Долішненській СЗОШ І-ІІ ступенів проводилось змагання «Щасливий випадок» між учнями 8–9 класів.

Учитель хімії Габчак М. Б. у формі гри намагалась повторити, узагальнити, привести в систему теоретичні знання з теми «Періодичний закон і періодична система Д.І. Менделєєва. Будова атома».

Поетичними словами присутніх запросили в Елементарій – будинок, в якому дружно живуть хімічні елементи. Команди «Кисень» і «Вода» вирішували такі завдання: «Хімія +», «Склад атомних ядер. Ізотопи», «Кросворд + тест», «Лабіринт», «Далі, далі», «Загадковий чорний ящик», «Хімічна астрологія». Як і в кожному змаганні, були визначені переможці. Ними стали команда «Кисень» (учні 9 класу). Учителька  зробила підсумок, цитуючи Д.І. Менделєєва «Періодичному закону майбутнє не загрожує руйнуванням, а лише надбудову і розвиток обіцяє».

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook