Період публікації:

від

до

Категорія:

Звернення Президента з нагоди Дня захисту дітей

Опубліковано: Четвер, 01 Червня 2017 

min
max

Дорогі українці!

Прийміть мої щирі вітання з нагоди Дня захисту дітей.

Діти – цвіт нашої нації, наше майбутнє, заради якого ми живемо, працюємо і творимо.

День захисту дітей – чудова нагода ще раз наголосити, що усі діти мають рівні права: на освіту, охорону здоров’я, відпочинок, дозвілля, свободу думки, совісті і релігії. Жодна дитина не може бути об’єктом незаконного втручання у здійснення її права на особисте та сімейне життя.

Ці та інші права гарантовані дітям Конвенцією ООН про права дитини, яка є невід’ємною частиною українського законодавства.

Поважати права дитини, ставити їх вище власних інтересів – обов’язок кожного дорослого. Органи влади, органи місцевого самоврядування, посадові особи усіх рівнів повинні піклуватись про добробут і безпеку дітей, ураховувати їх інтереси та потреби.

Перед нами стоїть важливе завдання – виховати гідних громадян України: розумних, активних, упевнених у власних силах, з вірою у серці та глибоким внутрішнім світом.

Шановні співвітчизники!

Ми будуємо вільне суспільство – суспільство рівних можливостей, у якому кожна дитина почуватиметься впевнено. Ми твердо тримаємо курс на розбудову демократії, проводимо реформи в економіці, освіті, охороні здоров’я для того, щоб наші діти мали високі стандарти життя, отримували якісну освіту, медичну допомогу, могли розвивати свої здібності і таланти.

Дорогі діти!

Сьогодні, у День захисту дітей, мені особливо приємно вітати вас. Ви – майбутнє України, наша радість і натхнення в усіх починаннях.

Бажаю вам рости здоровими, бути щирими, чесними, цілеспрямованими і наполегливими. Будьте мрійниками і втілюйте свої мрії.

Висловлюю слова подяки батькам, учителям, вихователям та усім, хто присвятив своє життя дітям. Ваша місія є надзвичайно важливою. Бажаю вам невичерпного джерела любові та доброти, віри і наснаги у цій благородній справі.

Немає коментарів

Схожі статті:

Президент України заснував Фонд з підтримки освітніх та наукових програм для молоді Президент України заснував Фонд з підтримки освітніх та наукових програм для молоді Опубліковано: Вівторок, 06 листопада 2018 Президент Петро Порошенко ухвалив рішення про утворення в Україні спеціального Фонду з підтримки освітніх та наукових програм для молоді та підписав відповідний Указ. Про це Глава держави повідомив у Києві, під час зустрічі зі студентами та аспірантами. «Дуже важливо, щоб розвиток науки, щоб підтримка...

Переглядів: 529 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Президент підписав Закон щодо доступу осіб з особливими освітніми потребами до освітніх послуг Президент підписав Закон щодо доступу осіб з особливими освітніми потребами до освітніх послуг Опубліковано: Середа, 10 жовтня 2018 Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо доступу осіб з особливими освітніми потребами до освітніх послуг». Закон передбачає імплементацію та реалізацію міжнародних та європейських стандартів щодо захисту прав та законних інтересів осіб з особливими...

Переглядів: 537 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook