Період публікації:

від

до

Категорія:

Останній дзвоник у Годовицькій ЗОШ І – ІІІ ст.

Опубліковано: Четвер, 01 Червня 2017 

min
max

26 травня в Годовицькій ЗОШ І-ІІІ ст. пролунав останній дзвоник. Усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання — все це свято Останнього дзвоника. Здається, ніби зовсім недавно ми отак усі разом стояли на шкільному подвір'ї, вслухаючись у малинову пісню першого дзвоника, який сповіщав про початок 2016 -2017 навчального року.

Справді, час летить невблаганно швидко. Особливо це відчули наші випускники, для яких прийшла пора прощатися зі школою, із шкільним дитинством. Щоб розділити радість свята, до нас завітали гості, які привітали із завершенням навчального року усю дружню родину — учнів, вчителів, батьків.

Усі виступаючі тепло проголошували настанови  випускникам: «Залишаються позаду ваші шкільні роки — найбільш безтурботна та щаслива пора життя. Ще зовсім недавно ви вперше невпевнено  переступили поріг школи, а нині, озброєні багажем знань та досвідом, йдете у незвіданий світ. Тепер усі  ваші погляди й думки спрямовані у світле майбутнє,  яке пов’язане зі вступом до вищих закладів, вибором своєї життєвої стежини. Перед вами відкриваються нові можливості і перспективи. Успіхів вам!»

Дирекція школи підвела підсумок роботи за навчальний рік. Були нагороджені грамотами переможці предметних районних олімпіад, конкурсів.

І ось хвилююча мить… Почесне право останнього у цьому навчальному році дзвінка надали найкращим учням школи: одинадцятикласнику Козярському Павлу і першокласниці Сіромській Вероніці. Він сповістив присутніх про початок чудової пори – літніх канікул.

Завершилося свято виконанням пісні Наталі Май “Канікули”.

Свято вдалося! Чудових вам канікул, школярі!

 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Мама! Найдорожче слово в світі Мама! Найдорожче слово в світі Опубліковано: Четвер, 30 травня 2019 День Матері в Україні відзначається в другу неділю травня. Це свято-свято вічності. Мама – найголовніша людина в житті. Скільки б гарних, добрих слів ми не говорили нашим мамам, зайвими вони не будуть ніколи. До Дня Матері у Підбірцівській ЗОШ I-III ступенів, вчитель фізичної культури Карабан Н.М. зі...

Переглядів: 873 Коментарів: 0

Відділи освіти

"Родина, родина від батька до сина…" "Родина, родина від батька до сина…" Опубліковано: Середа, 29 травня 2019 24 травня дружна класна родина 6-го гімназійного класу Наварійської ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназії зібралася на святі "Родина, родина від батька до сина…". Увага і повага до сім'ї, до роду не приходить сама по собі. Її треба виховувати. Дитина змалку повинна усвідомлювати свою приналежність до родини, до рідного...

Переглядів: 774 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook