Період публікації:

від

до

Категорія:

Прощання з Буквариком

Опубліковано: Вівторок, 06 Червня 2017 

min
max

24.05.17р. у КЗ ЛОР Верхньосиньовидненська спецшкола-інтернат відбулося свято «Прощання з Буквариком», яке провела вчителька першого класу Каричорт Наталя Ярославівна.

Мета: узагальнити здобуті знання; формувати позитивне ставлення учнів до подальшого навчання у школі; розвивати мовлення, мислення, акторські та літературні здібності, спонукати до індивідуальної діяльності; виховувати інтерес до навчання у початкових класах.  

 Вчителька наголосила на тому, що  сьогодні ми прощає­мося з нашою найпершою книжкою — «Букварем». Ми дуже раді, що вже знаємо всі букви і вміємо читати. Буквар допоміг нам пізнати багато ціка­вого. Зараз ми спробуємо відтворити частинку того, чого навчилися у класі. Давайте послухаємо наших учнів. Учні декламували вірші та брали участь в різних конкурсах.

Адже саме з Букваря починається цікавий шлях у світ знань. Ця перша книжка ввела першокласників у таємничий світ літер, навчила читати, познайомила з новими словами. Буквар став для учнів справжнім другом! Здається, тільки вчора прийшли маленькі першокласники до школи на перший дзвінок, а вже – закінчується навчальний рік. Традиційне шкільне свято – свято Букваря — проводиться у цей період. Це свято, на якому першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником — Буквариком. До цього свята дітки дуже старанно підготувалися.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Тема тижня - "Книжка" Тема тижня - "Книжка" Опубліковано: Четвер, 21 лютого 2019      Першокласники філії "Колбаєвицька СЗШ І-ІІІ ст. ім. В. Жеребного"  Самбірського району Львівської області залюбки читають і зробили саморобні книжечки. Всі задоволені результатом своєї праці.

Переглядів: 295 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook