Період публікації:

від

до

Категорія:

Прощання з садочком

Опубліковано: Вівторок, 06 Червня 2017 

min
max

25.05.17р. у КЗ ЛОР Верхньосиньовидненська спецшкола-інтернат пройшло свято прощання з садочком, яке підготували і провели вчителі та вихователі  дошкільної групи компенсуючого типу. 

Мета: сформувати в дітей уявлення про наступний етап їх нього життя (вступ до школи); виховувати в малят почуття любові та вдячності до дитячого садка та всі його працівників; удосконалювати творчі вміння вихованців (декламація, музично-рухові навички тощо).

 Вчителі повідомили всім, що сьогодні важливий, урочисте, радісне свято, яке заслужили всі: і діти, і працівники дитячого садка, і батьки.

Шановні батьки! Сьогоднішнє свято - величезна подія в вашому житті. Це підсумок довгих і важких років, пройдених вами рука об руку з вашою дитиною. Ваші клопоти і турботи принесли гідні плоди. Подивіться, якими добрими, розумними, добрими, красивими виросли ваші діти.

 Педпрацівники створили на святі  святкову обстановку для вихованців дитячого садка, дали можливість дітям показати навички та вміння отримані в процесі навчання і виховання в ДНЗ.

Батьки та запрошена адміністрація школи були задоволені проведеним святом та отримали масу задовільних емоцій.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

З вишиванкою в серці Україну єднай! З вишиванкою в серці Україну єднай! Опубліковано: П`ятниця, 22 травня 2020 Вишиванка вважається оберегом від усього лихого, що може статися в людському житті. Вона є символом краси та міцного здоров’я, а також щасливої долі. В Україні вишиванка  символізує  родинну пам’ять, вірність та любов у сім’ї. Всесвітній день вишиванки відзначається щороку у третій четвер травня. 21...

Переглядів: 7026 Коментарів: 0

Відділи освіти

З Днем Матері! З Днем Матері! Опубліковано: П`ятниця, 15 травня 2020 День матері - це одне із зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.З цим словом пов’язані найтепліші спогади, найніжніші...

Переглядів: 3652 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook