Період публікації:

від

до

Категорія:

Цікавий відпочинок учнів Скнилівського НВК у англомовному таборі

Опубліковано: Середа, 07 Червня 2017 

min
max

Гідним завершенням 2016-2017 навчального року для нашої школи стало відкриття літнього англомовного табору, який працював з 30.05.2017р. по 02.06.2017 року, метою якого було вдосконалення мовної компетентності учнів, підвищення мотивації до вивчення англійської мови. Його вихованцями стали 40 учнів 5 - 7х класів.

Організувала та провела табір вчитель англійської мови Мацюжак Орися Володимирівна.

Наш шкільний мовний табір – став осередком невимушеної атмосфери, сучасної освіти, творчого розвитку та комунікативних навичок дітей. Робота педагога була спрямована на розвиток творчих здібностей дітей, можливості створювати власний продукт у вигляді проектів та творчих робіт, та ще й вдосконалювати навички володіння іноземною мовою. Протягом тематичних днів з дітьми проводились різноманітні ігри, конкурси, квести, майстер-класи. Табір “Rainbow”- це згуртований протягом року колектив дітей та вчителів школи.

30.05.2017 р. відбулось урочисте відкриття пришкільного мовного табору “Rainbow”. Діти разом з вчителями заспівали табірну пісню «The More We Sing Together The Happy We’ll be”», а також вивчили пісні-дивізи, склали правила табору та закріпили їх своїми долонями. Учні виготовили емблеми для кожної групи і обрали назви для своїх команд. “So Many People So Many Hobbies”,  вчитель англійської мови провела бесіду з елементами гри про популярні або улюблені хобі. Діти із задоволенням розповідали всім чим вони люблять займатись у вільний час. Демонстрували свої таланти та проводили майстер – класи.

31.05.2017р. проводилось кулінарне шоу “Master Chef” де діти готували страви та працювали над проектною роботою “My Best Recipe”, ділились рецептами улюблених страв. Результатом цього дня був «Big lunch», учні та гості шоу змогли скуштувати страви з різних команд і оцінити найкращі.

1 червня 2017р. в рамках табору було присвячене спортивним іграм та спорту “Sport with English. Ще проводились інтелектуальні ігри, які дали можливість дітям продемонструвати свої вподобання в різних видах спорту та дізнатись більше про своїх друзів по табору. Також діти брали участь в  іграх під назвами «Snake race»,  «Healthy and unhealthy food»,  які активізували їх мовний потенціал. Спортивна естафета виявила найспритніших. Наприкінці дня учні грали гру «Magic Bag» де проявили свої акторські здібності.

Під час урочистого закриття табору, а саме 2 червня, діти виступали в театралізованій постановці казок (учні 5 класу - казка «Turnip», учні 6 класу – «Round Bun», а учні 7 класу – «Wooden House»). Мацюжак О.В. вдалося створити святкову та невимушену атмосферу. Діти залюбки грали в рухливі ігри, використовуючи свій мовний потенціал та ділилися враженнями від перебування в таборі.

Сподіваємося, що всі вихованці пришкільного мовного табору не тільки гарно провели час, а й оздоровилися та вдосконалили свої знання з англійської мови.

 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Мама! Найдорожче слово в світі Мама! Найдорожче слово в світі Опубліковано: Четвер, 30 травня 2019 День Матері в Україні відзначається в другу неділю травня. Це свято-свято вічності. Мама – найголовніша людина в житті. Скільки б гарних, добрих слів ми не говорили нашим мамам, зайвими вони не будуть ніколи. До Дня Матері у Підбірцівській ЗОШ I-III ступенів, вчитель фізичної культури Карабан Н.М. зі...

Переглядів: 875 Коментарів: 0

Відділи освіти

"Родина, родина від батька до сина…" "Родина, родина від батька до сина…" Опубліковано: Середа, 29 травня 2019 24 травня дружна класна родина 6-го гімназійного класу Наварійської ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназії зібралася на святі "Родина, родина від батька до сина…". Увага і повага до сім'ї, до роду не приходить сама по собі. Її треба виховувати. Дитина змалку повинна усвідомлювати свою приналежність до родини, до рідного...

Переглядів: 776 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook