Період публікації:

від

до

Категорія:

Англомовний табір "Дзвіночок" при Бісковицькій СЗШ І-ІІІ ст.

Опубліковано: Понеділок, 12 Червня 2017 

min
max

Коли постало питання про проведення літнього англомовного табору у Бісковицькій СЗШ І - ІІІ ст., нам , вчителям, було дещо незвично, тому що ми ніколи цього не робили. Табір вирішили провести з 6 по 21 червня 2017 року на базі нашої школи. 

Отже, день перший, 6 червня. О 9 год. ранку ми з нетерпінням чекали прибуття учнів. День розпочався з урочистої лінійки з нагоди відкриття табору. Учнів поділили на загони. Перший загін назвав свою команду «Rainbow», другий - «The shining sun». Кожна команда підготувала свої девізи.
Далі учням було запропоновано скласти правила поведінки у таборі, такий собі табірний «контракт». Потім кожен з учнів підійшов поставити свій підпис під цими правилами.
Так як перший день був присвячений темі «Family Day», діти розказували про свою сім’ю, а також малювали родове дерево.
Після проекту «Family tree» діти співали пісні, розказували вірші, виконували фізкультхвилинки. Зокрема співали такі пісні як : «The more we get together», «My dear, dear mummy», проводилися ігри : «Who took the cookie from the cookie jar?», «Guess the colour».

Другий день літнього англомовного табору (07.06.2017) при Бісковицькій СЗШ І-ІІІ ст. отримав назву "День Мультфільмів".
Розпочали день з лінійки та ранкової  зарядки. Під час заняття з англійської мови учні переглядали короткометражні мультфільми та обговорювали їх. Діти описували улюблені мультфільми, а також мали змогу представити своїх улюблених героїв. Подорожуючи країною мультфільмів учні співали, читали вірші, відгадували героїв за описом, розгадували кросворд та спілкувались англійською мовою у дружній атмосфері. Після цього діти підготували стінгазети від кожного загону. А завершився наш день бесідою про правила поведінки та іграми на свіжому повітрі.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Бісковицькій СЗШ І-ІІІ ступенів Тиждень права у Бісковицькій СЗШ І-ІІІ ступенів Опубліковано: Вівторок, 12 грудня 2017 До проведення Всеукраїнського тижня права психологічною службою Бісковицької СЗШ було залучено учнів 4 і 5 класів. До їхньої уваги було представлено презентацію "Права і обов'язки сучасного школяра", після якої вони активно обговорювали цю тему та ділилися своїми враженнями. Метою заняття було познайомити...

Переглядів: 432 Коментарів: 0

Відділи освіти

Учнівське самоврядування в дії! Учнівське самоврядування в дії! Опубліковано: Четвер, 16 листопада 2017 Учнівське самоврядування - добровільне об'єднання учнів, мета якого - сформувати в дітей почуття господаря школи і класу.  Протягом жовтня у Бісковицькій школі відбулись перші засідання комісій учнівського самоврядування. А саме таких комісій: навчальної, дисципліни і порядку, організації дозвілля,...

Переглядів: 519 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook