Період публікації:

від

до

Категорія:

Для школярів влаштують інтерактивне свято «Місто професій»

Опубліковано: Середа, 14 Червня 2017 

min
max

24 червня у парку імені Івана Франка відбудеться профорієнтаційний інтерактивний дитячий захід «Місто професій».

Протягом усього дня у парковій зоні діятиме імпровізоване містечко. За допомогою цікавих ігор, вікторин, загадок та майстер-класів кожен учасник зможе довідатися про особливості того чи іншого фаху: стати на певний час пожежником, лікарем, будівельником, перукарем, актором, медиком чи художником. Під час атракції дітям видаватимуть «зарплату», яку вони зможуть обміняти на солодощі та подарунки у спеціалізованій крамниці.

У наметі Львівської обласної служби зайнятості школярі матимуть змогу пройти комп’ютерне тестування задля визначення професійних нахилів і уподобань, переглянути профорієнтаційні відеоролики, взяти участь у конкурсі малюнка чи позмагатися з однолітками у вмінні відгадувати загадки.

Початок дійства – об 11:00.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Екскурсія  в лабораторію «Сінево» (фото) Екскурсія в лабораторію «Сінево» (фото) Опубліковано: Середа, 09 жовтня 2019 26 вересня 2019 року  учні 4-А класу КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» разом з класним керівником Островською Р.П. та вихователем Кокотайло М.В. здійснили екскурсію  в лабораторію «Сінево». Школярі ознайомилися з роботою лабораторії, з професіями...

Переглядів: 624 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

У світі професій - різних, цікавих У світі професій - різних, цікавих Опубліковано: Четвер, 04 квітня 2019 Для учнів 6 класів була проведена виховна година "У світі професій-різних і цікавих". Учні мали можливість ознайомитися з переліком престижних професій, які існують сьогодні на ринку праці, та здобути певні знання щодо переваг і недоліків певних спеціальностей.

Переглядів: 212 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook