Період публікації:

від

до

Категорія:

Літній мовний табір дарує море позитивних вражень!

Опубліковано: Понеділок, 19 Червня 2017 

min
max

З 29 травня по 10 червня у Дрогобицькій ЗОШ І-ІІІ ст. N3 для учнів працював літній мовний табір.
За два тижні роботи табору учні прийняли участь у різноманітних заходах: квестах, екскурсіях, заочних подорожах до країн, мова яких вивчається, іграх, конкурсах та багатьох інших захоплюючих завданннях.
До Дрогобицької ЗОШ І-ІІІ ст. N3 завітала волонтер з Америки - Сара Рамадан, яка долучилась до занять із вчителями школи (Мацьків І.В. та ЛазарівІ.С.) з використанням інтерактивних вправ, організувала цікаві ігри та різноманітні музичні хвилинки.
Рухливі форми роботи проводила вчитель фізичної культури Зварич Г.І.
Уже традиційно 1 червня відзначала Міжнародний день захисту дітей.
На V-й обласний Рекреаційний фестиваль "СпАрт Разом: прагнути, долати, досягти", що організувало Дрогобицьке добровільне товариство захисту дітей та молоді з інвалідами, були запрошені учні, батьки та вчителі Дрогобицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №3.
У цей день у ДДТЗДІ "Надія" влаштували різні розважальні заходи для дітей.

Учні під керівництвом учителя образотворчого мистецтва Крижанівської О.В. намалювали плакат до Дня захисту дітей і подарували його ДДТЗДІ "Надія".

Під час оздоровлення та відпочинку діти опанували багато цікавого та корисного. І вже під час другого тижня табірного життя у Дрогобицькій ЗОШ І-ІІІ ст. N 3 усі, без винятку, долучилися до міні-проекту "Healthy food Vs junk food" (кер. Мацьків І.В.) і "Moje hobby" (кер. Лазарів І.С.).
Кожен учень розповів, що його зацікавило та вразило при роботі з проектом, що корисного він отримав,а також що найбільше запам'яталось під час проекту.
9 червня, в день закінчення мовного табору, учні виступили на гала-концерті, де усією шкільною родиною танцювали, співали та розгадували цікаві завдання.

Немає коментарів

Схожі статті:

Літній мовний табір Літній мовний табір Опубліковано: Понеділок, 12 Червня 2017 З 29 травня по 9 червня учні п’ятих класів Дрогобицької спеціалізованої школи № мали змогу відвідувати літній мовний табір. Наші п’ятикласники вчилися практично застосовувати знання з німецької та англійської мов, отриманих протягом навчального року. Кожен день у таборі був насиченим, проводились...

Переглядів: 501 Коментарів: 0

Відділи освіти

Нушенята на екскурсії в с. Нагуєвичі Нушенята на екскурсії в с. Нагуєвичі Опубліковано: П`ятниця, 01 листопада 2019 Теплим і ласкавим  осіннім днем нушенята 2 класу Бориславської  ЗСШ-інтернат разом з класоводом Романів Н.В. побували на екскурсії в с. Нагуєвичі, на садибі відомого українського поета, письменника, прозаїка, драматурга, перекладача- І. Я. Франка. Під час екскурсії діти слухали цікаву розповідь про...

Переглядів: 738 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook