Період публікації:

від

до

Категорія:

Підсумки проведення Фестивалю дитячого спорту!

Опубліковано: Понеділок, 19 Червня 2017 

min
max

Дрогобицькій дитячо-юнацькій спортивній школі імені Івана Боберського у цьому році виповнилось 70 років. З цієї нагоди трудовий колективом Дрогобицької ДЮСШ імені Івана Боберського, відділом освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради, сектором з питань фізичної культури та спорту відділу молодіжної політики, молоді та спорту виконавчих органів Дрогобицької міської ради з 28 квітня по 7 червня проведено другий регіональний фестиваль дитячого спорту присвячений Міжнародному Дню захисту дітей, Дню створення Міжнародного Олімпійського комітету. Всі види спорту, які культивуються в ДЮСШ провели змагання у яких взяли участь понад 663 безпосередніх учасника з різних регіонів нашої держави.

Розпочали фестиваль юні баскетболісти 2004 року народження і молодші. У турнірі взяли участь команди м. Львова, м. Червонограда, м. Трускавця та м. Дрогобича. Загальна кількість учасників 85 учнів. Перемогу у змаганнях святкувала команда Дрогобицької ДЮСШ – 1, другими стали юні спортсмени Львівської обласної дитячо-юнацької спортивної школи, третіми стали баскетболісти міста Трускавця, четвертими стали юні спортсмени м. Червонограда, замкнули турнірну таблицю змагуни команди Дрогобич-2. Після закінчення змагань юні баскетболісти були нагороджені командними кубками, медалями, індивідуальними призами в різних номінаціях. Яскравий приклад роботи показав батьківський комітет відділення баскетболу. З їх допомогою вдалось провести змагання на належному рівні.

Другими на змагальний майданчик вийшли майстри маленької кульки. У приміщенні спортивного залу 16-17 травня пройшла відкрита Всеукраїнська рейтингова першість Дрогобицької ДЮСШ імені Івана Боберського з настільного тенісу серед: юнаків та дівчат 2005 р.н. і молодші (міні кадети); юнаків та дівчат 2002 р.н. і молодші (кадети); юнаків та дівчат 1999 р.н. і молодші (юнаки). У змаганнях взяли участь тенісисти міст: Покровська Доцецької області, Львова, Борислава, Трускавця, Старого Самбора, Городка, Березця, Кавська. Загальна кількість учасників 58 дітей. Перемогу святкували юнаки та дівчата особистих змагань різних вікових категорій, за що були відзначені індивідуальними призами, медалями та грамотами. За багато років спортивний зал Дрогобицької ДЮСШ побачив змагання відповідного рівня. Суддівство Всеукраїнських змагань відбулось на якісно високому рівні, адже головним суддею був суддя національної категорії, директор спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи з настільного тенісу міста Львова Ігор Майовка. Хочеться згадати, що багато років тому у цьому спортивному залі проходив Чемпіонат України серед учнів професійно-технічних училищ. Федерація настільного тенісу м. Дрогобича разом з відділенням настільного тенісу Дрогобицької ДЮСШ зробили все можливе щоб наші змагання стали рейтинговими. В майбутньому, дані змагання будуть включені у Всеукраїнський календар. Адміністрація школи висловлює вдячність голові федерації настільного тенісу, депутату Дрогобицької міської ради Олегу Дацюку за допомогу у підготовці та проведенню змагань, а особливо за подарунок спортсменам відділення Дрогобицької ДЮСШ у вигляді двох столів для гри в настільний теніс. Хочеться вірити в те, що успішне проведення змагань дасть значний поштовх в розвитку швидкої, емоційної, класної гри, як настільний теніс.

Третіми до змагань взялись юні плавці. 16 травня відбувся регіональний турнір з плавання серед юнаків 2004 року народження і молодші та дівчата 2005 року народження і молодші. На запрошення відгукнулись спортивні колективи: ДЮСШ №9 м. Львів, ДЮСК «Спортовець» м. Трускавець, ДЮСШ «Сокіл» м. Стрий, Миколаївська районна ДЮСШ, ДЮСШ м. Дрогобич. Загальна кількість учасників 105 учнів. Змагання були індивідуальні. Переможці нагороджені призами, медалями та грамотами. Учасники змагань висловлюють щиру подяку приватному підприємцю м. Борислава Володимиру Голобутовському за надані солодкі призи.

Естафету прийняли юні баскетболістки  регіонального турніру серед дівчат. В гості до наших дівчат завітали спортсменки м. Івано-Франківська. Червонограда (м. Соснівка) та м. Самбора. На протязі трьох днів 48 дівчат показували свою майстерність на баскетбольному майданчику. Явну перевагу мали досвідчені юні баскетболісти м. Соснівка. У надзвичайно великій конкуренції між трьома командами другими стали господарі майданчика, третіми змагуни Івано-Франківської обласної ДЮСШ, четвертими гості із ДЮСШ м. Самбора. Організатори змагань провели не тільки двохстаронні ігри, а і цікаві конкурси на кращого виконавця штрафних кидків, кращого виконавця

3-х очкових кидків, комбінованої естафети. Переможці нагороджені командними кубками, індивідуальними призами, медалями, баскетбольними м’ячами та грамотами. Надзвичайною подією було відвідування нашого турніру давнім другом Дрогобицьких баскетболістів, бувшим тренером національної збірної команди України, бувшим тренером національної збірної команди Португалії, тренером збірної команди збройних сил бувшого Радянського Союзу Валентином Мельничуком. Тренери-викладачі змогли поспілкуватись та отримати надзвичайно цінні поради від признаного фахівця, а учасники турніру сфотографуватись. Очі учасників турніру горіли від спілкування зі знаною людиною баскетболу Світового масштабу. Відділення баскетболу Дрогобицької ДЮСШ висловлює щиру подяку ветерану баскетболу м. Дрогобича, директору магазину ювелірних виробів «Каблучка» Дмитру Запятку та його дружині п. Світлані, директору ТзОВ «Маркет-Груп» Святославу Йонику, директору мережі магазинів «Наш край»Сергію Суку за постійну допомогу у розвитку дитячого баскетболу.
1 червня 2017 року вперше в рамках фестивалю дитячого спорту у народному домі

м. Дрогобича стартував фестиваль бойових мистецтв. Тренерам-викладачам Андрію Шевчуку  та Роману Старуху  вдалось зібрати для показових виступів майстрів всіх видів бойових мистецтв, які культивуються у містах Дрогобичі та Стебнику. У присутності переповненого залу Дрогобицького народного дому свою майстерність показували учні відділення кікбоксингу Дрогобицької ДЮСШ, Спортивно-оздоровчий центр «Еней», Федерація УШУ Львівської області, Дрогобицька школа кіокушинкай карате «Боривітер», Всеукраїнський Союз Таеквандо ФСК «Тайфун», СК «Патріот» м. Стебник, Школа бойового гопака «Духобор», Спортивний клуб «Колізей». Свою майстерність також продемонстрували: Відділення спортивної акробатики Дрогобицької ДЮСШ, Народний ансамбль «VIVA», Зразковий ансамбль «Радість», Молодіжна формація «Авангард» ЗОШ №4, Спортивно-танцювальний клуб «Мерінга».

Адміністрація Дрогобицької ДЮСШ висловлює щиру подяку працівникам «Народного дому» за допомогу у організації та проведенню цього дійства.

3 червня відбувся турнір з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2004, 2005 років народження і молодші, який входить у календарний план спортивно-масових заходів Львівської обласної федерації легкої атлетики. У цих змаганнях взяли участь 72 спортсмена із Стрийського району, м. Стрия, Дрогобицького району, м. Самбора та м. Дрогобича. Змагання індивідуальні. Юнаки і дівчата змагались у бігу на 60 метрів, бігу 300 метрів, бігу 600 метрів, стрибку у довжину, метанні м’яча.

Переможці звичайно отримали свої нагороди у вигляді медалей та грамот. У якості приза всі учасники змагань мали змогу безкоштовно відвідати басейн Дрогобицької ДЮСШ.

3 червня відбувся Регіональний турнір з шахів серед юнаків та дівчат 2000 р.н. і молодші «Червневий дебют». На запрошення юних шахістів м. Дрогобича відгукнулись 29 одноліток

м. Стрия, Стрийського району, м. Борислав, м. Дрогобича та Дрогобицького району. Баталії юних шахістів проходили цікаво і емоційно. Спортсмени показали досить високий рівень майстерності. Як і в кожному виді змагань є переможці та переможені. Переможці отримали індивідуальні призи, медалі та грамоти, переможені надію на майбутні перемоги. Адміністрація Дрогобицької ДЮСШ висловлює щиру подяку керівництву душпастерства молоді Української Греко-Католицької церкви, шахово-шашковому клубу «Софія» за допомогу в підготовці та проведенню змагань.

Завершив Регіональний фестиваль турнір з футболу серед дітей 2006 років народження і молодші. «Кубок пам’яті Віктора Максимова». В турнірі взяли участь 8 команд: міст Жидачіва, Нового Роздолу, Стрия, Борислава, Трускавця, Львова, Стебника та Дрогобича. Загальна кількість учасників 136 учнів. За вихід у фінальну частину вирішувала долю різниця забитих і пропущених м’ячів. В запеклій боротьбі перемогу здобули: 1 місце м. Жидачів, 2 місце м. Трускавець, 3 місце

м. Дрогобич. Звісно команди були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Кращі гравці -  індивідуальними призами та цінними подарунками. Адміністрація школи висловлює щиру подяку дружині, донькам Віктора Миколайовича Максимова за участь у підготовці та проведенні змагань. Окрема подяка учням тренера-викладача за пам'ять та активну участь у підготовці та проведенні турніру.

 

Заступник директора з навчально-спотивної роботи

Дрогобицької ДЮСШ ім. І. Боберського  М. Кулинич

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Фестиваль, присвячений Тарасу Григоровичу Шевченку Фестиваль, присвячений Тарасу Григоровичу Шевченку Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 «Шевченко – наш. Він для усіх століть!» - під такою назвою проходив фестиваль учнівської творчості у Мишлятицькому НВК Мостиського району, присвячений 206 річниці від дня народження Великого Кобзаря. Тарас Григорович Шевченко є завжди сучасним, а його твори доречними та актуальними. «Заповіт» поета став...

Переглядів: 1989 Коментарів: 0

Відділи освіти

Молодь запрошують на фестиваль української пісні «Музичне сузір’я України» Молодь запрошують на фестиваль української пісні «Музичне сузір’я України» Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 З метою підтримки творчо обдарованої молоді, створення умов для реалізації її здібностей, виховання громадянина-патріота України, утвердження любові до Батьківщини, духовності, моральності, шанобливого ставлення до національних надбань українського народу департаментом освіти і науки Дніпропетровської...

Переглядів: 840 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook